שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חלי
    22/07/2010

שלום
    אני בשבוע 21, בשמירת הריון עקב דימומים שמופיעים ונעלמים לאורך ההריון (כולל ניתוח בשחלה שעברתי בתחילת ההריון).
    אני מרגישה שאני כבר משתגעת בבית, ומאוד רוצה להצטרף לחוג לנשים בהריון (גם בגלל החברה וגם כדי לזוז קצת).
    האם זה אפשרי מבחינה בריאותית?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום חלי,

אפרת מינסקי
    23/07/2010

זו שאלה שרק הרופא שלך יכול לענות עליה.. הוא זה שמכיר את מצבך ויש לו את הידע והנסיון כדי לומר אם את במצב שמחייב שכיבה מלאה או שמאפשר תנועה..
    בכל מקרה אני מציעה לך להצטרף כגולשת פעילה בפורומים השונים המיועדים להריוניות, יש שם אינטראקציה חברתית ענפה ולעיתים אף מתארגנים מפגשים - תוכלי להציע את ביתך למפגש וכך לזכות ולהכיר חברות חדשות.
    בהצלחה והמשך הריון שלם ובריא ובסופו לידה טובה,
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם נקבעה לך שמירת הריון, היא חיונית

אורנה דן
    28/07/2010

להמשך תקין של ההריון.
    אני מניחה שלצאת מהבית, להיכנס לאוטו, ולהגיע למקום אחר, בלי הליכה מרובה ובלי מדרגות, זה אפשרי עבורך, וזה פותח לך הרבה אפשרויות של עניין, לאו דווקא של תנועה. את יכולה להשתתף בחוגים שונים, ללכת לסרט וכו'.
    את יכולה להיות בקורס קבוצתי של הכנה ללידה, אך במצבך לא כדאי לתרגל שם את כל התנוחות והתרגילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה