שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ריקי
    03/08/2010

הריון שלישי, ללא ילדים (שתי לידות בשבוע 23 ו-24 בעבר), היום שבוע 37 (:
    בשמירת הריון מוחלטת מזה 6 חודשים, היום מתחילים לצאת מה"הסגר"..
    עקב כך לא יצא לנו לעבור קורס הכנה ללידה

כיוון שהנסיבות יוצאות דופן והלידה מלווה בהתרגשות וחששות קצת יותר מהרגיל, מה אפשר להציע לנו בשלב כזה?
    תורה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי ריקי

אפרת מינסקי
    03/08/2010

קודם כל אני שמחה לשמוע על ההריון הזה שהגיע לשלב כלכך מתקדם - איזה יופי!!
    בעקרון אפשר בהחלט לעשות פגישה או שתים עם דולה או מדריכת הכנה ללידה באופן פרטי. יש כאלה שיגיעו אליכם הביתה ויש כאלה שיזמינו אתכם להגיע לקליניקה שלהן. אם תכתבי מאיזה איזור את אשמח להמליץ. אני גם בין השאר מעבירה קורס הכנה ללידה מזורז אז אם את מאזור השרון את מוזמנת להתקשר אלי ובאזור ירושלים יש לך את אורנה המצוינת.
    בהצלחה ולידה טובה ובידיים מלאות, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ריקי יקרה

אורנה דן
    04/08/2010

מרגש ומשמח לשמוע שהגעת עד הלום.
    אתם יכולים לקבוע עם מדריכת הכנה ללידה שתכין אתכם באופן פרטני, בשבועות שנותרו. אפשר גם לקיים שתי פגישות בשבוע. (אגב, יש מדריכות שמגיעות לביתכם, וזה יכול היה להתבצע גם בשבועות של השמירה)
    כפי שאפרת כתבה, אני אוכל לעזור לכם באזור ירושלים-מרכז-דרום, ואילו אפרת תוכל לעזור לכם באזור השרון-מרכז-צפון.
    בהצלחה רבה, ובידיים מלאות!
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה