שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלי
    05/10/2010

אני קצת מבולבלתושמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלגן:).
    האם כאשר נעזרים בדולה כבר עוברים עימה הכנה ללידה או שקורס הכנה ללידה שונה לגמרי מההכנה של הדולה?נראה לי שברגע שנעזרים בדולה הקורס מיותר...האם אני צודקת?
    האם יש לכם המלצות לדולות מאזור הקריות וחיפה?שאלתי את כל מכרי ואף אחד לא נעזר בדולה כך שאין לי המלצה אישית והאינטרנט פשוט מוצף ולא יודעת מהיכן להתחיל.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום גלי

אפרת מינסקי
    06/10/2010

זה תלוי בדולה.. כל אחת מציעה ״חבילה״ אחרת. יש כאלה שהמפגשים איתן מהווים גם הכנה ללידה ויש שלא. אני למשל נוהגת להפגש בד״כ לשני מפגשים (בנוסף למפגש הכרות) ובהם אני מעבירה את החלקים החשובים ביותר מתוך קורס ההכנה ללידה המלא. יש זוגות שמרגישים שזה לא מספיק להם והם יכולים להצטרף לקורסים הקבוצתיים שאני מלמדת ( במחיר מוזל כמובן..).
    כדאי לשאול כשאת מדברת עם דולות מה כולל הליווי והאם לדעתן יש צורך גם בקורס.
    דולה מומלצת בחום באזור חיפה היא ענבל ליכטבראון - תוכלי למצוא אותה בקלות בגוגל.
    בהצלחה ולידה טובה,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקורס לא מיותר בכלל

אורנה דן
    06/10/2010

גם אם נעזרים בדולה.
    יש דולות שגם מכינות ללידה, ויש דולות שמצטרפות אליך אחרי שכבר עשית קורס הכנה ללידה. ההכנה היא חשובה, ולדעתי זה מוצלח כאשר מי שמכינה אותך ללידה תהיה גם זו שתלווה אותך בלידה, אך זה לא הכרחי.
    ממליצה לך גם על חגית מורג מעין השופט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה