לידה טבעית במצבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית במצבי
    ניקול
    04/11/2010

שלום ותודה על הפורום.
    אני בת 40 , הפלה טבעית בגיל 20 , ולאחריה גרידא טראומטית. לאחר הרבה שנים בגיל 39 , שוב הפלה טבעית. ההריון הוא במצב רגשי לא פשוט. אני רווקה . האב של הילד לא בקו הבריאות ,ואני מטופלת בהורים סעודיים שבגלל מצבם , לא יודעים שאני בהריון...

עוד הערה:
    אני עובדת בבית ספר , הרבה מתח , ולפעמים גם מאמצים פיזיים בבי"ס , וגם בבית עם הורי.- אני איתם על בסיס יומיומי. כרגע לא עושה שום התעמלות.

ועכשיו לשאלות:

1.בתקווה ובאמונה , שאגיע לרגע המיוחל - אני רוצה לידה כמה שיותר טבעית. האם יש משהו שאני יכולה לעשות , החל משלב זה , כדי להגדיל את הסיכויים?

2. אפי נו או עיסוי פירינאום? בקשר לעיסוי - האם יש ספר או אתר המסביר איך עושים זאת?

3. נראה לי שעדיף לשכוח מלידה טבעית בבית . נכון?

ותודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה טבעית במצבי

הוספת תגובה

• נ.ב כרגע אני בשבוע 17

ניקול
    04/11/2010

תחילת חודש רביעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ניקול יקרה

אורנה דן
    06/11/2010

אשמח ללוות אותך בתהליך ההריון והלידה. היות ואני עצמי ילדתי שתי לידות אחרי גיל 40, אני מכירה היטב את הרגישות והמורכבות של הנושא.
    אני מאמינה שבהחלט ניתן לעבור לידה טבעית, תלוי כמובן בהתפתחויות שיהיו בהמשך ההריון.
    אבל יותר מכל, בשלב זה אשמח להעניק לך את התמיכה לה את זקוקה, נשמע שאת עוברת את ההריון די לבד, ובהחלט מגיעה לך תמיכה מקצועית ואוהבת.
    בהמשך נוכל לבדוק לקראת איזו לידה אנחנו הולכים, ובכל מקרה, תמיד נברר מה אפשר לעשות כדי שתעברי את הלידה כחוויה חיובית, רכה ונעימה.
    ולשאלותייך הספציפיות:
    1. אפשר בהחלט להתכונן ללידה טבעית, ולהכיר את הנושא. אפשר בשלב ראשון לקנות את הספר לידה פעילה וקצת לקרוא בו, אך רוב הדברים הם באמת פחות ענייני ספר, ויותר ענייני שטח, ולכן מוטב להיפגש עם אשת מקצוע, להתכונן ללידה עם מישהי שמכירה את הנושא היטב מבפנים, מבקרת בחדרי לידה, מלווה לידות וכו'.

2. אפי נו או עיסוי פרינאום - בהחלט, אך את בשלב מידי מוקדם כרגע. מתחילים אותם בסביבות שבוע 34-37, לא לפני. שלחי לי מייל, ואשלח לך סרטון הממחיש ומדגים את אופן העיסוי.

3. לגבי לידת בית, זה תלוי במיילדת הבית, רובן מעדיפות שלא לאפשר לידת בית בגיל כזה, כשמדובר בלידה ראשונה (אני אכן ילדתי שתי לידות בית אחרי גיל 40, אך אלו היו לידות אחרי רצף של לידות שהחל בשנות העשרים שלי...) את השאלה הזו אפשר להפנות למיילדת הבית, גם זה בשלב מאוחר יותר.

מוזמנת ליצור קשר טלפוני, וא
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה