לידה ללא אפידורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה ללא אפידורל
    מריה
    26/12/2010

שלום רב,
    היום הוא תל"מ שלי וגיליתי לפני מספר ימים שלא אוכל לקבל אפידורל כי רמת טסיות הדם שלי היא מתחת ל100. אני בחרדה היסטרית כי הייתה לי כל כוונה ללדת עם אפידורל. דבר נוסף המפחיד אותי הוא שיצטרכו לזרז לי את הלידה,בהנחה ולא אלד בימים הקרובים. ולפי מה שאני קוראת פה צירים לאחר זירוז הם בלתי נסבלים וכאמור אפידורל לא בא בחשבון. אז מה עושים במקרים כאלה? אני חייבת לציין גם שהתינוקת שלי צפוייה להיוולד מעל ל4 ק"ג. גם אני וגם בעלי נולדנו 4.200. איך שורדים לידה ללא אפידורל עם עובר ששוקל 4 ק"ג ואולי אפילו לאחר זירוז???
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה ללא אפידורל

הוספת תגובה

• מריה יקרה

אורנה דן
    02/01/2011

אני מציעה לך לעשות פגישה אחת איתי או עם אפרת. פגישה שבה תוכלי ללמוד על דרכי התמודדות שונות עם כאב. גם ללא אפידורל.
    כדאי שבעלך יהיה בפגישה וילמד בה כיצד לעשות עיסויים שמקלים על הצירים. תלמדו תנוחות שמתאימות, ועוד דרכים טבעיות לשיכוך כאבים.
    אפשר גם להתמקד בתנוחות לידה שמתאימות לתינוק גדול במיוחד.
    לי יש פגישה שנקראת "זירוז והכנה לזירוז" זוהי פגישה שמתאימה לנשים שעברו את התאריך והרופא מתחיל לדבר איתן על זירוז. חלק מזמן הפגישה מוקדש לטיפול לזירוז טבעי, והמחצית השניה מוקדשת ללימוד כל תהליך הזירוז במידה ויתבצע זירוז בבית חולים. להכיר את האמצעים השונים, לדעת במה לבחור, מה היתרונות והחסרונות של כל אמצעי וכו'.
    את מוזמנת ליצור איתנו קשר.
    ויתכן שאחת מאיתנו גם תהיה פנויה ללוות אותך בלידה, לתמוך ולעסות וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה