מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציריםרינה26/01/2011
היי אני בשבוע36ריון שני לאחר שהראשון היה קסרי עקב מצוקה עוברית אני לא מרגישה צירים ואין לי אפילו צירי ברוקסטון הייתי בבדיקה ואין לי לא פתיחה ולא מחיקה של צוואר הרחם האם אני צריכה להתחיל לדאוג שאני קרובה לחודש תשיעי ואין כל סימן שהגוף מכין את עצמו?. ודבר נוסף האם יש דרכים טביעים לגרום לצירים ופתיחה ללא כל התערבות רפואית?..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אין שום סיבה לדאוג
אורנה דן31/01/2011אורכו של הריון הוא כ40 שבועות. את רק בשבוע 36.
כך שיש לך עוד 4 שבועות, ואולי אף יותר. (אני באופן אישי לרוב ילדתי אחרי סוף שבוע 42)
לא לכל אחת יש צירי ברקסטון, ולא תמיד יש הקדמות וסימנים שהגוף מכין את עצמו.
יש הרבה מאוד יולדות שהלידה פשוט מתחילה יום אחד, ובאותו יום היא גם מסתיימת. (ואם את שואלת אותי... זה יותר קל ככה)
סמכי על הגוף שלך, כמו שהוא ידע "להכין" את התינוק שבוע אחר שבוע, כך הוא יידע להתחיל את הלידה בזמן הנכון.
אין צורך כרגע להילחץ ולנסות לגרום לצירים ופתיחה.
אני יכולה להציע לך לבוא אלי לטיפול או מספר טיפולים, שיכינו את הגוף ללידה.
אני מקבלת בירושלים ובמרכז. צרי קשר.
המשך הריון בריא
ולידה מאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)