לידה בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה בבית
    אורי
    27/02/2011

שלום, אשתי ממש רוצה ללדת בבית. הייתי שמח לדעת מהן האופציות לעשות זאת והאם זה אפשרי בליווי דולה בלבד?
    היא בחודש החמישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה בבית

הוספת תגובה

• שלום אורי

אפרת מינסקי
    27/02/2011

לידת בבית היא בריאה ונפלאה (למי שעומדת בקריטריונים) אך לדעתי לידה עם דולה בלבד וללא מיילדת זה סיכון כיוון שלדולה אין הידע, הכלים, הציוד וההכשרה לקבל לידה. דולה יכולה להיות תוספת חשובה ונהדרת למיילדת גם בבית וגם בחדר לידה.
    אם תרצו המלצות למיילדת בית כתוב מאיזה איזור אתם. אני גם עושה הכנה ללידת בית וגם מלווה לידות בית באזור המרכז.
    בהצלחה, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת איזה דולה תיקח אחריות

אורנה דן
    27/02/2011

להשתתף בלידה כזו. לידת בית ללא מיילדת. אם לכך התכוונת.
    אני ילדתי בבית בליווי מיילדת בית מקצועית. וליוויתי לידות שבהן הייתי דולה, בנוסף למיילדת/רופא מיילד.
    גם קראתי על לידות בית אנאסיסטד, כלומר שהיולדת יולדת לבד, בלי שום תמיכה מקצועית. אבל כדולה לא הייתי מרימה את הכפפה להתלוות ללידה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה