מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כל חדר לידה טבעית הוא בתשלום?ריקי02/03/2011
אני בשבוע 39 ועדיין לא סגורה על עצמי לגבי איפה ללדת... בלניאדו המחיר הוא 1150 לחדר הטבעי. המקום נראה נחמד ומואר. אשמח לתגובות ממנוסות במקום.
זו לידה שישית וכנראה אחרונה והיא הולכת להיות חוויה כיפית וטובה! אני מאזור מודיעין ומוכנה להגיע עד נתניה לצוןרך העניין. היינו בסיור בעין כרם, הצוות היה מאד מכיל ונחמד אבל המקום ממש קלסטרופובי! חשוב לי, חוץ מהצוות והגישה, אור, אויר, ומרחב. ואם אפשר, חלון גדול עם נוף. אשמח להמלצות, וכן, מה סדר הגודל של עלות של דולה וכן של מיילדת פרטית והאם האחד מבטל את השני?( דולה / מיילדת פרטית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אורנה דן02/03/2011לדעתי במאיר החדר ללא תשלום.
בבלינסון לפי הידוע לי, גם ללא תשלום, אך לא מרבים להתשמש בו (והוא חדר מקסים ברמות על!)
שימי לב, שבכל מקרה את צריכה להיות מסווגת כיולדת ללא כל סיכון כדי "להתקבל" לחדר הטבעי. כלומר, לא סכרת, לא לחץ דם, לא הערכת משקל גבוהה, ללא קיסרי בעברך וכו', וגם במהלך הלידה תתקבלי לחדר ה טבעי רק אם המוניטור תקין וכו'.
בלניאדו ובעין כרם העלות כוללת מיילדת צמודה, אך את לא יכולה לבחור אותה מראש.
(כלומר, היא שלך, והיא לא עוזבת אותך במהלך הלידה, לא מטפלת ביולדות אחרות. אך תכירי אותה רק כשתגיעי בפועל ללדת)
לעומת זאת דולה נפגשת איתך עוד בשבועות שלפני הלידה, אתן יוצרות קשר, מתאמות עמדות וציפיות, והיא מתלווה אליך לכל מקום שתבחרי ללדת בו. עלות של דולה היא בין 1500-2500 שח, מחיר שכולל בדרך כלל מספר פגישות לפני הלידה, ופגישה אחרי הלידה. חלק מהדולות יסכימו לבוא לביתך עם התחלת הצירים, לתמוך בך בבית, ורק אז לצאת ביחד לבית החולים.
עלות של החדר הטבעי בעין כרם כולל מיילדת צמודה היא כ3500.
אפשר גם ללדת במרכזי לידה טבעיים חוץ אשפוזיים, כגון הצימר של אילנה שמש, מרכז ג'הארה דולה וכד'. זה כולל כמובן מיילדת טבעית פרטית לגמרי, והעלות היא כ4500 שח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)