שירותי דולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירותי דולה
    איריס
    05/04/2011

שלום,
    אני בשבוע 29 ורק עכשיו הגעתי למסקנה שכדאי אולי לשכור את שירותיה של דולה ע"מ למקסם את סיכויי ללידה טבעית.
    מה עלות שירות דולה פחות או יותר?
    האם ידוע לך על דולות מתלמדות או בתשלום סמלי?
    אני מתכוונת ללדת במרכז ואם לא יהיה לי מספיק זמן להגיע- אז בבבאר שבע.
    תודה ויום נפלא,
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירותי דולה

הוספת תגובה

• שלום איריס

אפרת מינסקי
    05/04/2011

אכן מחקרים מראים שבליווי רציף יש סיכוי גבוה יותר ללידה טבעית וללא התערבויות

דולה מתלמדת (בסטאז׳) בד״כ גובה בסביבות 500 ש״ח ללידות הראשונות שהיא מלווה כדולה, דולה מתחילה (שכבר ליוותה כמה לידות- אין חוקים אבל בד״כ עד 20 לידות) גובה בין 1000 ל 1500 ש״ח ודולה ותיקה ומנוסה גובה בין 2000 ל 2500 ש״ח.
    כמובן שהמחירים גם משתנים בהתאם לאזור הגאוגרפי ולמה שהדולה נותנת כחלק מחבילת הליווי.
    אם תרצי הפנייה לדולה מהאזור שלך את מוזמנת לכתוב (כאן או במייל) יותר במדויק מאיפה את ואיפה את מתכננת ללדת ואשמח להמליץ לך על דולות.
    בהצלחה ולידה טובה
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק הערה לגבי סורוקה

אורנה דן
    05/04/2011

בסורוקה מותר מלווה אחד בלבד. כך שאם דולה מצטרפת אליך לסורוקה, היא ובן זוגך יצטרכו להתחלף ביניהם כל הזמן. אם ברזילי באשקלון במרחק סביר, הוא עדיף לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה