ירידת מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת מי שפיר
    סועד
    02/05/2011

שלום
    האם אפשר לרדת מהמיטה ולא לעשות מוניטור אם ירדו לי את כל מי השפיר?
    למשל לעשות מקלחת חמה,,ללכת קצת..כי אני בלידה הראשונה שלי הגעתי לבית חולים עם ירידת מים וללא פתיחה בכלל,עשו לי זירוז ואחר כך היה לי פתיחה 3 ונתקעתי עם פתיחה שלוש כמעט 12 שעות שוכבת על הגב ומחוברת למוניטור וסובלת מהצירים ומכאבי הגב.
    ואני עכשיו שוב בהריון וממש מפחדת שתהיה לידה כמו שהיתה לי האם צוות בית החולים תאשר לי לרדת מהמיטה???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת מי שפיר

הוספת תגובה

• ירידת מי שפיר - תגובה

אורנה דן
    03/05/2011

דעתי האישית היא שאין צורך לרוץ לבית חולים מיד עם ירידת מים, אלא להישאר בבית, לתת לצירים להגיע, ולהגיע לבי"ח עם צירים סדירים. רק אם חיכית בבית מספר שעות (4-5 שעות) ושום דבר לא קרה, כדאי להתחיל לפעול, ועדיף לפני כן לקבל טיפול אלטרנטיבי בביתך, או מחוץ לבי"ח (רפלקסולוגיה וכד').
    הגעה לבית חולים מיד אחרי ירידת מים אכן גורמת לעתים ללידה להיתקע.
    יש בתי חולים שמאפשרים יותר לידה פעילה גם אחרי ירידת מים, וכאלה שפחות. באיזה אזור את גרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמלה

סועד
    03/05/2011

אני גרה ברמלה.אז הלידה שלי תהיה באסף הרופא
    אז אפשר לא ללכת ישר לבית חולים אחרי ירידת מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה ומצטרפת לדעתה של אורנה אבל..

אפרת מינסקי
    03/05/2011

רק בתנאי שהמים שירדו הם צלולים ולא עכורים ותנועות עובר מורגשות היטב.
    אם המים עכורים, מלווים בדימום או שיש הפחתה משמעותית בתנועות עובר כדאי להגיע בהקדם לבית החולים, להיבדק, ואם הכל תקין לבקש לחכות בסבלנות עד שיהיו צירים סדירים באופן ספונטני.
    בהצלחה ולידה טובה, אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סועד
    03/05/2011

תודה רבה לך
    מאוד עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם רלבנטי מבחינתך ללדת בלניאדו

אורנה דן
    03/05/2011

יש סיכוי רב יותר שיתנו לך להסתובב. לדעתי גם בתל השומר, אם תגידי שזה רצונך, לא יגבילו אותך יותר מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה