שתי שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות..
    ליבי
    09/05/2011

שלום רב,
    שאלה ראשונה- אני זוכרת שבלידה הראשונה קיבלתי אנטיביוטיקה לוריד. הרופא שלי אומר שהסיבה היחידה לכך היא GBS . אני חושבת שלמרות שאיני יודעת זאת בוודאות, אנ אקח וזאת ע"מ שהתינוק לא יזדקק לכך. על כל מקרה- האם יאפשרו לי ללדת טבעי אם אני מחוברת לצינור העירוי ומקבלת אנטיביוטיקה? האם יש איזשהי מניעה? אם אני לא מספיקה להגיע בזמן לבית היולדות, כיוון שאני גרה בדרום ןמתכוונת להגיע למאיר.
    דבר שני- אני מנסה לחשוב על חלופה נוספת לחדר הלידה, רק כדי להמנע מלהגיע לסורוקה. איזה עוד בי"ח, שבגבול הצפוני זה כפ"ס הוא עם אוריינטציה טבעית. שמעתי שהדסה עין כרם, האם זה נכון? והאם מאיר הוא בי"ח מספיק גדול כדי להתמודד עם סיבוך חלילה?
    תודה רבה,
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות..

הוספת תגובה

• תשובות

אורנה דן
    11/05/2011

אנטיביוטיקה לרוב לא מפריעה לנהל לידה טבעית. האנטיביוטיקה ניתנת בעירוי קצר, למשך 15 דקות, ולאחר שמסתיימת המנה, את מתנתקת מהעירוי (ומשאירים "פקק") כך שאת לא נשארת מחוברת לצינורות, והנושא לא מפריע לניהול לידה טבעית.
    ביה"ח הדסה עין כרם הוא מצויין, עם גמישות מירבית לרצונותיה והעדפותיה של היולדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה