מרחק מבית יולדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחק מבית יולדות
    ליבי
    11/05/2011

שלום רב,
    אני גרה באיזור קרוב לבאר שבע ואיני רוצה ללדת בסורוקה. זוהי לידה שניה עבורי ואני יודעת שעשויה להתקדם מהר יותר מהראשונה. אני מתחבטת בשאלה איך אדע מתי יש לי זמן מספק להגיע למרכז או לברזילי או לכל בית יולדות אחר במרחק כשעה עד שעתיים. אני מניחה שאין מתכון מדוייק, אך אני ממש חרדה מלהגיע לסורוקה (הייתי בסיור ונחרדתי). אני מנסה לחשוב על מצב של ירידת מים, האם אני אוכל לנסוע מרחק או לחילופין אם יהיו צירים שאינם סדירים. כלומר, מה המדד שאנייכולה לקח בחשבון כדי לחשב את המרחק ואת התקדמות הלידה. מה באמת נשים במרחק רב מבית חולים עושות. ברור לי שבציר ראשון אנ טסה מהבית, אבל איך אדע אם אני יכולה להרשות לעצמי לנסוע רחוק? אני מתוסכלת מכך מאוד......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק מבית יולדות

הוספת תגובה

• גם אם לידה שניה היא קצרה יותר, לרוב

אורנה דן
    12/05/2011

היא לא *כזו* קצרה. כמה זמן נמשכה הלידה הראשונה?
    בד"כ גם לידות חוזרות נמשכות לפחות 4 שעות.
    יש לי שתי אחיות שגרות בדרום ותמיד הן באו ללדת בירושלים.
    גם אני, שילדתי לידות רבות (ולא ארוכות) כששקלתי ללדת במאיר או אצל אילנה שמש, ידעתי שלמרות שהלידות שלי לא ארוכות, את השעה הזאת לנסיעה בוודאי שיש לי.
    אז לא צריך להיבהל יותר מידי בקשר למרחק. ברוב הלידות יש את השעתיים האלה. ואם הלידה תופסת תאוצה תוך כדי נסיעה, אפשר לשנות מסלול ולהיכנס לברזילי או לקפלן.
    ולא טסים מהבית על הציר הראשון. חייבים לפחות לדעת שהצירים הם סדירים וקבועים. (כי צירים פה ושם יש לפעמים בחודש התשיעי, והם לא מבשרים לידה)
    להפגת החרדות וכדי שהדברים יהיו ברורים יותר, ותקבלי החלטה רגועה יותר, אני מציעה לך לבוא אלי לפגישת הכנה, זה יועיל לך בכמה מישורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה