מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימונים לנער בן 13.ס.מ29/06/2011
שלום, אחי הקטן בן 13.6.
הוא נמוך יחסית לבני גילו ועדיין לא התחילה הצמיחה המואצת לגובה וכדומה.
הקיץ הוא התחיל להתאמן באופן אישי- אימוני כוח (משקל גוף, בלי משקולות) ואירובי (ריצה למרחקים ארוכים- יחסית- באזור 4 קילומטר).
אני עוזר לו בידע האישי שצברתי בצבא ובח"כ וייעצתי לו לגבי אכילה מאוזנת יותר אך אני מודאג בנוגע להשפעה של האימונים לגבי הגובה הסופי שלו.
ברור לי כי רק עומס ברמה גבוהה ישפיע על הגובה אך אחי בעל נחישות גבוהה ומוסר עבודה מצוין ותמיד היה ילד ספורטיבי.
אינני רוצה להגביל אותו בשום דרך ואני רוצה שיממש את הפוטנציאל אך פגיעה בהתפתחות זה משהו שאף אחד לא מעוניין בו.
שאלתי- האם הוא בכלל מסוגל להזיק לעצמו מבחינה התפתחותית?
במידה וכן, כיצד ניתן לדעת מהו האימון ה"קל" ביותר אשר עלול לגרום בעיות על מנת לתכנן משהו רגוע יותר?
האם הוא יכול להרגיש במהלך\סוף אימון כי הוא עבר את הגבול (במידה ויש)?
גובה- 1.5 מ'.
משקל- 40.5 ק"ג.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים לנער בן 13. - תגובה
יעל קוריצקי01/07/2011שלום לך, אין שום השפעה של אימונים אירוביים ואימוני כח עם משקל הגוף על גובהו של אחיך.כל הכבוד על תמיכתך באחיך,תהנו מהפעילות והסירו דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)