האם מותר להרים משקולות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר להרים משקולות?
    רועי
    10/07/2011

שלום,
    אני בן 11 ואני רוצה לדעת האם מותר להרים משקולות של 3 קילו פעמים בשבוע,יש רופאים שאומרים שלא ויש שכן אני מבקש תשובה ממשהו שיודע בבדאות..ואיך הוא יודע...נ.ב.אני מרים ב3 סטים של 10 עם הפסקות של דקה ביניהם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מותר להרים משקולות?

הוספת תגובה

• האם מותר להרים משקולות? - תגובה

יעל קוריצקי
    10/07/2011

משקל של שלושה ק"ג הוא גבוה מדי לגילך. אתה יכול לבצע תרגילים עם משקל גוף (שכיבות סמיכה,כפיפות בטן וכדומה). אם אתה רוצה לעבוד עם משקולות לא מומלץ מעל 1 ק"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר להרים משקולות?

רועי
    13/07/2011

למה משקל גוף זה שונה ממשקולות הרי אני שוקל יותר מהמשקולות?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתרגילים מסויימים

איתי הר-ניר
    16/08/2011

הצדק ממש עמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני התנגדות

איתי הר-ניר
    16/08/2011

לא ניתן לקבוע משקל אבסולוטי שאינו מתאים למתאמן ללא בחינה מסודרת של יכולתיו.

בהחלט יתכן שמשקל זה אינו מתאים לו, אך ההמלצה לפעול כנגד משקל גופו גם שגויה!
    לא מעט מהתרגילים של פעילות גופנית כנגד משקל גוף מהווים כומס גבוה יותר מאשר משקל אסבולוטי חיצוני.

לעיתים ילדים בהחלט צריכים לפעול כנגד משקלים חיצוניים ודווקא להמנע מתרגילים של משקל גוף, (ללא מודיפיקציות מתאימות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה