מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר להרים משקולות?רועי10/07/2011
שלום,
אני בן 11 ואני רוצה לדעת האם מותר להרים משקולות של 3 קילו פעמים בשבוע,יש רופאים שאומרים שלא ויש שכן אני מבקש תשובה ממשהו שיודע בבדאות..ואיך הוא יודע...נ.ב.אני מרים ב3 סטים של 10 עם הפסקות של דקה ביניהם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להרים משקולות? - תגובה
יעל קוריצקי10/07/2011משקל של שלושה ק"ג הוא גבוה מדי לגילך. אתה יכול לבצע תרגילים עם משקל גוף (שכיבות סמיכה,כפיפות בטן וכדומה). אם אתה רוצה לעבוד עם משקולות לא מומלץ מעל 1 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר להרים משקולות?
רועי13/07/2011למה משקל גוף זה שונה ממשקולות הרי אני שוקל יותר מהמשקולות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתרגילים מסויימים
איתי הר-ניר16/08/2011הצדק ממש עמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני התנגדות
איתי הר-ניר16/08/2011לא ניתן לקבוע משקל אבסולוטי שאינו מתאים למתאמן ללא בחינה מסודרת של יכולתיו.
בהחלט יתכן שמשקל זה אינו מתאים לו, אך ההמלצה לפעול כנגד משקל גופו גם שגויה!
לא מעט מהתרגילים של פעילות גופנית כנגד משקל גוף מהווים כומס גבוה יותר מאשר משקל אסבולוטי חיצוני.
לעיתים ילדים בהחלט צריכים לפעול כנגד משקלים חיצוניים ודווקא להמנע מתרגילים של משקל גוף, (ללא מודיפיקציות מתאימות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)