מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני כוח בביתניר14/01/2008
שלום אני בן 12 גובה 140 ס"מ משקל 36 ק"ג.
לפני כשלושה חודשים התחלתי להתאמן בכוח בבית בשכיבות שמיכה, כפיפות בטן ומתח.
אני מתאמן שבוע אחד 4 פעמים שבוע שני 3 פעמים יום כן יום לא.
את כל התרגילים אני עושה ביום אחד וכל האימון כוח לוקח בסביבות 50 דקות.
הנה התוכנית:
ב3 סטים: 2 סטים של 37 שכיבות שמיכה ואני לא יכול לסיים את כל הסטים אז בסט האחרון אני עושה בסביבות 23-31 לפי הכוח. 2 דקות מנוחה בין סט לסט.
נח 15 דקות.
2 סטים של כפיפות בטן: בראשון 20 אבל כשאני במצב שהבטן מתכווצת אני מחכה 10 שניות למעלה ומרפה, בשני 50 רגילות.
נח רבע שעה- אולי דקה-שתי דקות יותר.
3 סטים של מתח: בסט הראשון 11 עליות מלאות כשכף היד מופנית אליי באחיזה צרה ובסט השני בדרך כלל 10-11 עליות, בסט השלישי 7-9 עליות לפי הכוח.
זהו זה האימון.
חוץ מזה אני בחוג קארטה בשיטת שאי- הון מתאמן פעמיים בשבוע בקבוצה עם מאמן מקצועי שעה כל אימון. בחימום בכל אימון אנחנו עושים סט של 20 שמיכה וסט של 30 בטן רגילות שזה קל לי.
מה אתה אומר על התוכנית? בסדר? צריך להוריד/להוסיף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורי ישראלי16/01/2008שלום ניר.
לפי מה שאתה מתאר נראה שאתה מתאמן מאוד ברצינות,שאתה משלב אימוני כח עם החוג קראטה וזה טוב ונכון. תוכנית הכח שלך בסדר אך רצוי כל חודשיים בערך להחליף את התוכנית.
דבר נוסף שחשוב הוא לשלב תזונה נכונה לאימונים מסוג זה.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)