מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח השריריםחיים16/08/2011
שלום אני בן 17 גובה 1.83 משקל 58 אני ממש רזה ( שחיף כזה) ורוצה לפתח שרירים על מנת לעלות במשקל.... אני אוכל די הרבה אבל לא משמין (סוג של מבנה גוף). אבל ארוחות בוקר מסודרות אני לא אוכל... האם כאשר אני אלך לחדר כושר או אתאמן בבית עם מתח שכיבות שמיכה ומשקולות אני אראה שינוי ואקבל צורה? ואיזה תרגילים כדאי או סטים יעזרו לי לפתח שרירים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קטן
חיים16/08/2011כתבתי בכוונה אם אני אקבל צורה כי ראיתי שמישהו כתב על זה ורשמו לו שהוא לא משתנה בצורה כי זה מבנה גוף שלו...... ובגיל מאוחר זה ישתנה לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוח השרירים - תגובה
יעל דגן16/08/2011הי דור, כאשר תתחיל להתאמן אימוני כוח באופן סדיר ( 3-4 פעמים בשבוע) בהחלט תראה תוצאות בעליית מסת שריר ועיצוב הגוף. מה שכן צריך לזכור - השינוי שתראה יכול להיות קטן בהשוואה לאחרים בגלל מבנה הגוף שלך. בהחלט יש לאן להתקדם! אני מציעה שאם אתה לא רוצה להירשם לחדר כושר כרגע, תתחיל מספר תרגילים פשוטים בבית ( שכיבות שמיכה, בטן, עליה וירידה ממדרגות, מתח) על מנת להכין את הגוף לקראת אימונים רציניים יותר. אין צורך לבצע מליון שכיבות שמיכה/בטן, תתחיל לאט כל פעם 20 חזרות וכך תתקדם. אני כן מציעה לנסות חדר כושר ( רק אם אתה רוצה!!,) מכיוון ששם יתנו לך תכנית מסודרת שתוכל להוביל אותך לתוצאות. עוד דבר חשוב שציינת זה התזונה שלך, לאכול הרבה זה בהחלט טוב אבל לא מספיק, ארוחת בוקר היא ללא ספק הארוחה החשובה ביום! ולכן אל תוותר עליה, נסה לאכול מסודר כל שלוש ארבע שעות, אם בכל זאת לא תראה תוצאות אפשר לנסות אבקת חלבון, אבל קודם כל תתחיל להתאמן! בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)