היי אני צריך לקבל יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אני צריך לקבל יעוץ
    ארד
    25/08/2011

היי,
    אני בגובהה 1.75 שוקל 60 קג ואני בן 13 אני רוצה להתחיל להתאמן בבית יש לי 2 משקולות של 1 קג ו-2 משקולות של 3 קג אשמח לקבל ייעוץ כמה אימונים לעשות ביום מה איזה לעשות ודברים חשובים, תודה מראש לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אני צריך לקבל יעוץ

הוספת תגובה

• היי אני צריך לקבל יעוץ - תגובה

יעל דגן
    28/08/2011

היי ארד, קודם כל אתה יכול להתחיל להתאמן אך ורק במידה ואין לך שום בעיה רפואית. תתחיל כמובן עם המשקלים הקלים (1 ק''ג), פעמיים בשבוע אימון הכולל את כל שרירי הגוף. חלק מהתרגילים לא יהיו קשים מאחר והמשקולות לא כבדות אבל חשוב להתחיל לאט ובטוח כדי למנוע פציעות. כל כל קבוצת שרירים תבצע 2 סטים הכוללים 15 חזרות כל אחד עם הפסקה באמצע. (קבוצות השרירים- חזה, רגליים, גב, יד אחורית, יד קדמית, כתפיים, בטן וגב תחתון). נסה לקבוע לעצמך ימים קבועים כך יהיה לך קל יותר להכניס את האימונים לשגרת החיים. לאחר שבועיים שלושה אפשר להתקדם הלאה ולעלות את כמות האימונים השבועית, אבל בוא תתחיל קודם כל עם פעמיים בשבוע משקלים קלים. חובה "לתדלק" לפני האימון ולאכול ארוחה טובה אחריו. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ארד
    29/08/2011

את יכולה לתת לי קישור לאתר שייתן שמות של תרגילים לשרירים שכתבת לי,תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

יעל דגן
    30/08/2011

אין לי רעיון לאתר ספציפי.
    בכל מקרה אתן לך כאן אימון לדוגמא עם השמות המדויקים של התרגילים כך תוכל לחפש בגוגל. מאחר ואתה מתאמן חדש חשוב שבעל מקבוע יראה אותך מבצע אותם כדי לוודא שאתה מתאמן בצורה הנכונה ביותר.
    שרירי הרגלים- מכרעים (לאנצ'ים), סקווטים- שני אלה יש לבצע בתחילה בלי משקל כלל.
    שרירי החזה- לחצית חזה בשכיבה, פרפר בשכיבה על ספספל.
    שרירי הגב (הרחב גבי)- פשיטת כתף בשכיבה על ספסל, חתירה כנגד משקולת יד על ספסל.
    שרירי הכתפיים- בישיבה לחיצת כתף, בישיבה כפיפית כתף.
    שרירי היד הקדמית- בעמידה כפיפת מרפק, בישיבה על ספסל משופע כפיפת מרפק.
    שרירי היד האחורית- בישיבה, יד מעל הראש עם מרפק תומך פשיטת מרפק, בשכיבה על ספסל פשיטת מרפק כנגד משקוליות יד.
    גב תחתון- בשכיבה על הבטן פשיטת גב (תתחיל ב10 חזרות בלבד שני סטים)
    שרירי הבטן- בשכיבה על הגב כפיפת גב, בשכיבה על הגב כפיפת גב הצידה.
    חשוב שתבצע חימום טוב בתחילת האימון ושחרור והרבה מתיחות בסופו.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! יום טוב

ארד
    31/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה