בטן בולטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן בולטת
    רואן
    08/09/2011

שלום רב.
    אני בת 19 מזה כמה חודשים רואה שיש לי בטן ממש בולטת וזה לא נראה יפה ..
    את האמת אני לא כל יום עושה כושר אבל בדרך כלל עושה כמה תרגילים והולכת קצת ( לרקוד ..)
    רוצה תרגילים מדויקים להיות בטן שטוחה וסדר הגוף תעזרו לי בבקשה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן בולטת

הוספת תגובה

• בטן בולטת - תגובה

יעל דגן
    11/09/2011

היי רואן, קודם כל אין נוסחת קסם הגורמת לנו ל"הוריד בטן" כשאנו מתאמנים או נמצאים בדיאטה הגוף בוחר לבדו מאיזה איזורים להוריד שומן. בדרך כלל אצל נשים השומן נאגר בעיקר באגן וביריכיים. ריקוד זהו אימון מצוין, את יכולה גם לבצע תרגילי בטן שונים (גם את הבסיסיים ביותר)- אין כל צורך לבצע מליון כפיפות בטן ביום- זה לא מה שיוריד את הבטן!!! נסי להתחיל ב20 חזרות * 3 סטים של כפיפות בטן רגילות ביום. הדבר המשמעותי יותר בהורדת אחוזי שומן זה תזונה מתאימה. בשום פנים ואופן אל תתחילי להרעיב את עצמך- זה לא מה שיוריד לך את הבטן!! להפך ככל שאנו אוכלים יותר (אוכל מזין כמובן) אנו מורידים אחוזי שומן בגוף. אם תתמידי בפעילות אירובית מספר פעמים בשבוע (ממש לא כל יום! לא להשתולל) ובסופה תבצעי מספר כפיפות בטן סביר להניח שתתחילי לראות תוצאות. אם לא תאכלי לפני ואחרי האימון לא תראי שום תוצאות ואף הרעה במצב!!! לפי פנייתך אני מניחה שאת לא סובלת מעודף משקל, ולכן אל תתחילי בדיאטה חריפה בשום פנים ואופן. את יכולה לחפש ביוטיוב "תרגילי בטן בסיסיים" ועם הזמן לעלות את הרמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה