ספורט לילד בן 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט לילד בן 12
    ניר
    23/01/2008

שלום,
    בני בן ה9 מאוד לא אוהב ספורט.
    בשיעורי הספורט בבית הספר הוא סובל מכושר ירוד ולא מסוגל לעשות יותר מ5 שכיבות שמיכה, ובקושי עליית מתח.
    חוץ מזה הוא די חלש ומרבים לצחוק עליו בגלל זה ולהיטפל אליו ואני רוצה שהוא יתחזק.
    לפני כחודש וחצי התחלתי לאמן אותו בתרגילים בבית. התחלתי להרגיל אותו לעשות כל יום שכיבות שמיכה ומתח וגם הוספתי לו כפיפות בטן והבטחתי לו שאם הוא יגיע ל20 שכיבות שמיכה ו5 עליות מתח אני אקנה לו מתנה קטנה. וככה בכל פעם שהוא משתפר בהרבה.
    הוא מאוד התלהב ממה שאמרתי לו ובמשך חצי שבוע כל יום היה עושה שכיבות שמיכה, מתח ובטן. אבל אחרי 4 ימים התייאש ולא רצה להתאמן יותר.
    אמרתי לו שלא צריך להתייאש ושבסוף יצליח לסיים את השמיכה אבל הוא לא הסכים.
    אז קפץ לי רעיון לרשום אותו לקראטה באחד מהחוגים בכפר.
    רשמתי אותו וגם בהתחלה הוא מאוד התלהב ורק אחרי חודש (6 אימונים בערך) הוא שוב התייאש בטענה שהאימונים קשים מדי וקשה לו מאוד.
    לקחתי אותו לאימוני ניסיון גם בג'ודו ובאיגרוף תאילנדי ואחרי משהו כמו 3 אימונים הוא החליט לפרוש שוב.

מה לעשות? אם הוא לא יתחזק ולא רק יתחזק שיראו שהוא חזק אז ימשיכו להיטפל אליו והו ימשוך אש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט לילד בן 12

הוספת תגובה

• שלא תתבלבל

ניר
    23/01/2008

הוא בן 9 לא 12 פשוט יש לי עוד ילד בן 12

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יניב מימון
    25/01/2008

נראה לי שאתה מנסה לדחוף את ילדך יותר מדי ואני מפחד שאתה עושה את הפעולה ההפוכה.
    ההיתי ממליץ לנסות למצוא ספורט שהוא אוהב( משחקי כדור) ולנסות לעשות את זה איתו, לשבח אותו שהוא טוב במה שהוא עושה.
    כשעובדים עם ילדים חובה להכניס משחק לפעילות.
    תעדכן אותי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה