מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בבטןעידן13/10/2011
אני בן 15 שוקל 60 גובה 1.67 אני כבר 3 חודשים עובד על הבטן שלי ..
50 רגיל קדימה
25 לצד ימין ו25 לצד שמאל
אחרי זה : 20 מעלה את הרגליים ( בטן תחתונה )
ואז 15 כפולות של אופניים
כל זה כפול 3
ובסוף בטן סטטית
איך אני עושה קוביות בולטות בבטן ?
מה לשפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן - תגובה
יעל דגן14/10/2011היי עידן,
תרגילי הבטן שאתה מבצע טובים, אבל זה לא מה שיגרום לריבועים בבטן. כדי שהריבועים יבלטו עלינו להוריד אחוזי שומן, נסה לשים דגש על שילוב אימונים אירוביים וכוח והדגש החשוב ביותר הוא על תזונה נכונה. אל תיכנס בשום פנים ואופן לדיאטה, אלא שים לב להרגלי האכילה שלך והוסף אלמנטים אירובים לאימון.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביות בבטן שאלה ..
עידן14/10/2011אני עושה פעילות אירובית רץ פעם בשבוע 4 קמ ובנוסף 4 אימונים בשבוע של כדרגל אז מבחינת אירובי אני עושה ספורט .
אז כביכול עכשיו זה תלוי רק בתזונה נכונה או בעוד דברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
עידן15/10/2011צריך לקחת חלבונים ?מומלץ או לא? איך אני יודע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביות בבטן שאלה .. - תגובה
יעל דגן15/10/2011הגורם המשמעותי ביותר הוא הגורם הגנטי. אני מציעה שכרגע מאחר ואתה כן משלב פעילות אירובית ואנאירובית לשים דגש על התזונה שלך. בעניין החלבונים, אין סיבה להתחיל עם זה, נסה את הדרך הטבעית היא הטובה ביותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)