ספורט וכל מיני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט וכל מיני...
    מיילי
    17/10/2011

אני בת 16 ולפני חודשים עשו לי ניתוח לתיקון עקמת.
    *אני רוצה להתחיל ללמוד בלט- האם זה מסוכן בגלל שעברתי ניתוח?
    *אני רוצה להכנס לכושר ולפתח שרירים... איזה תרגילים כדאי לי לעשות (בהנחה שאני לא יכולה להרים יותר מ-4 ק"ג בגלל העקמת)?
    *איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל לשפר את היציבה ואת הגמישות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט וכל מיני...

הוספת תגובה

• ספורט וכל מיני... - תגובה

יעל דגן
    23/10/2011

היי מיילי, קודם כל את חייבת להתייעץ עם הרופא שלך, רק הוא יכול להגיד לך מה מותר ואסור לך לעשות. אם לא התאמנת מעולם בחדר כושר אל תתחילי עכשיו ובטח שלא לבדך, אחרי ניתוח ההחלמה חייבת להיות איטית ומבוקרת ע''י איש מקצוע מתאים. האם את מקבלת טיפולי פיזיותרפיה?
    אין לי אפשרות לתת לך תרגילים מומלצים בשל מצבך העדין. רק בפגישה עם איש מקצוע מתאים אפשר לעשות זאת כדי לא ליצור פציעות!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיילי
    25/10/2011

אני מקבלת טיפול פיזיאוטרפיה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יעל דגן
    25/10/2011

מעולה אז התייעצי עם הפיזיותרפיסט שלך בנוגע למה בדיוק מותר לך לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה