תרגילי כושר גופני, בטחון לילד בן 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי כושר גופני, בטחון לילד בן 5
    ללה
    12/11/2011

בני בן 5 וחצי בגן חובה.בחוג ספורט שמתקיים בגן מורה ספורט ציין בפני גננת שבני מתקשה לבצע תרגילי קפיצות,מתקשה לבצעה פעולות -לדבריה עם סירבול.חייבת לציין,שבני מזה כחודשיים משתתף בחוג גיודו(קשה לו לבצע גילגולים).כמו כן אני מבקשת לציין,שבני הוא ילד נבון,חברותי,משתתף בחוגי חשיבה,לוגיקה ואנגלית.
    אני מאוד רוצה לעזור לבני לפתח מיומנויות של תרגילי ספורט וכושר גופני על כן אני מבקשת לקבל הכוונה,הדרכה,יעוץ מה ניתן לעשות כדי לשפר כושר גופני של בני בפעילויות הספורט השונות ווגם לפתח ביטחון עצמי בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרגילי כושר גופני, בטחון לילד בן 5 - תגובה

ניסים שרם
    13/11/2011

אם המורה לספורט אומר שקשה לא עם קפיצות יכול להיות שצריך לעבוד איתו יותר על חלק גוף תחתון כגון פעילויות : דילוגים, קפיצה למרחק מהמקום,ניתורים לגובה קפיצות מעל חפצים שפזורים על הרצפה,משחק 3 מקלות.
    הקושי עם גילגולים לא קשור לקפיצות .צריך לבדוק אם הילד מבין את השלבים של ביצוע הגילגול לאו דוקא פיזית אלא בהבנה בראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה