שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נער
    19/11/2011

שלום אני בן 13 וחצי 1.60 מ' ושוקל 65 קילו.
    הייתי רוצה לרדת במשקל כמה שיותר מהר!
    יש לי גישה לחדר כושר אך אין מספיק כסף כדי שאלך למאמן פרטי.
    מה כדאי לי לעשות כדי להרזות ולפתח שרירים כמה שיותר מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יעל דגן
    20/11/2011

שלום לך, אין צורך ישר לרוץ לאימונים אישיים. בעזרת מוטיבציה אין סיבה שלא תצליח להתאמן כראוי לבד. אני מציעה שתפנה לחדר הכושר שלך ותבקש שיבנו לך תכנית אימונים. ישנם מאמנים העובדים במשמרת שתפקידם הוא להדריך איך להתאמן בצורה נוכנה, בטוחה ויעילה.
    האם עשית בעבר פעילות כלשהי?
    איך התזונה שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נער
    20/11/2011

התזונה שלי בסדר.
    חדר הכושר הוא של בניין ואין מי שיעזור לי.התזונה שלי בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

נער
    20/11/2011

האם יש ''טריק'' שיכול לעזור לי לגבוה
    רוב האנשים במשפחה שלי גם נמוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יעל דגן
    21/11/2011

שלום לך, מאחר ואתה בגיל קריטי, חשוב שמישהו מקצועי כן ידריך אותך בתהליך. האם ביצעת בעבר פעילות גופנית? האם אתה כשיר (רופא בדק אותך) לפעילות? אם כן, אני מציעה שתתחיל בפעילות אירובית קלה, (הליכה/ ריצה קלה) פעמיים בשבוע. אם זאת הפעם הראשונה שאתה מתאמן תתחיל באימון קל של 15-20 דק', או אפילו פחות שים לב איך אתה מרגיש, אם קשה לך מדי תוריד את הקצב או שתתחיל מ10 דק', כל שינוי גדול מתחיל בצעד קטן!! גם 10 דק' הליכה זאת אחלה התחלה!!
    מחכה לשמוע ממך,
    יום טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה