כמות אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות אימונים
    שושי
    08/12/2011

בני בן 13.5 מתאמן בכדורסל בשתי קבוצות כל יום הוא מתאמן שעה וחצי .יום בשבוע הוא מתאמן 3 שעות ומשחק פעמיים בשבוע ראשון וחמישי ביום שלישי ושישי מנוחה.בנוסף פעם בשבוע יש לו אימון כושר ושעתיים בשבוע שיעור ספורט בבית ספר.
    האם זה תקין או עומס יתר? אנחנו חוששים לגדילה ולצמיחת הגובה שלו וגם לבעיות בריאותיות(אורטפדיות)
    אודה לכם על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות אימונים

הוספת תגובה

• כמות אימונים - תגובה

יעל דגן
    11/12/2011

היי שושי, זה בהחלט נשמע הרבה לילד בגיל 13. אם תקפידו על שעות שינה ותזונה הולמת אין סיבה שיגרם לו נזק. אימון הכושר פעם בשבוע בהחלט תורם רבות למניעת פציעות וחיזוק הגוף (במידה והוא מתבצע בעומס הראוי ולא מעבר לזה) האם הוא מתאמן לבד או עם מאמן אישי? אני מציעה לפנות למאמן ולא לתת לו להיתאמן לבד מאחר וגופו בהחלט עלול להגיב בפציעות.
    בעניים הגדילה והגובה- אין כל סכנה.
    בהצלחה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, לגבי אימון כושר

שושי
    12/12/2011

תודה רבה,לגבי אימון כושר מאמן אותו מאמו כושר יחד עם קבוצת הכדורסל. שעות שנה שלו הם כ 9 שעות ,תקין?
    לגבי התזונה-אשמח אם תתני לי טיפים מה באמת חשוב בגיל הזה על מנת שאוכל לשלב בארוחות שלו עוד דברים.(הוא אוהב לאכול כל דבר בסנדביץ כמו ביצה,שניצל וכו' האם תקין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, לגבי אימון כושר - תגובה

יעל דגן
    13/12/2011

היי שושי,
    9 שעות שינה זה מצויין. בעניין התזונה- דבר ראשון ואולי החשוב ביותר- אכילה מסודרת, בשעות כמעט קבועות, דגש על ארוחת בוקר, צהריים וערב וכן 2-3 ארוחות ביניים קטנות. "ארוחת ביניים" יכולה להיות חטיף אנרגיה עשיר בחלבונים, פרי, קורנפלקס או כל דבר אחר שהוא אוהב ויוכל להתמיד בו. ארוחת הבוקר צריכה להיות לפני בית הספר- ללא קשר לארוחת עשר בהפסקה. אם כיום הוא לא אוכל לפני בית הספר אל תכריחי אותו לאכול ארוחת בוקר גדולה- התחילו בקטן, גם תפוח או אפילו קרקר זאת התחלה טובה. כל אבות המזון חשובים מאוד בגיל הזה מאחר וכולם (שומנים, פחמימות וחלבונים) תורמים לנו להליך הגדילה. אם הוא רגיל לאכול הכל ואין לא בעיה עם משהו ספציפי, סנביץ עם ביצה לארוחת עשר זה רעיון טוב, ארוחת צהריים חמה וגדולה לדוגמא- עוף, אורז וסלט, ארוחת ערב קלילה יותר. בשר בהחלט מהווה תפקיד חשוב (מכיל ברזל, חלבונים ועוד). במידה ואת לא מרגישה מספיק בטוחה או שהתשובה שלי לא סיפקה אותך אני מציעה שתפנו לתזונאי על מנת לקבל תפריט מפורט וברור יותר. אני לא תזונאית, ואין לי סמכות לבנות תפריט, הדברים שרשמתי לך נכונים לגמרי ויכולים להוות לכם התחלה טובה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה