קוביות , מחח וריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה.... - תגובה

יעל דגן
    18/01/2012

היי עידן,
    האם אתה אוכל ארוחות מסודרות? כמה ארוחות ביום? בירקות ישנם הרבה ויטמינים ומינרלים חשובים, אולי תנסה לאכול יותר מן הירקות שאתה כן אוהב. כבד יכול להיות בהחלט טוב ובריא אם אוכלים אותו במידה (פעם בשבוע) ובהנחה שאין לך בעיות בריאותיות אחרות. האם אתה אוכל עוף/בשר?
    האם אתה אוכל ארוחת בוקר?
    מה אתה אוכל אחרי אימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוביות , מחח וריצה
    עידן
    07/01/2012

שלום אני בן 13 עוד מעט גובה: 1.55 משקל :47
    יש ל מעט שומן בגוף...
    אני קורא הרבה על ספורט
    וממש נהנה מלרוץ..
    אני רוצה עוד חצי שנה כבר לרוץ תחרותי
    ואני רץ כרגע: 4 ק"מ איך להגיע ל 10 ?
    ואני רוצה עוד שנתיים לרוץ מרתון זה אפשרי?
    איזה אימונים לעשות?
    ויש לי שרירים ממש חלשים יחסית לגילי
    אני לא מצליח לעשות מתח
    ואין לי קוביות ואני ממש רוצה
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות , מחח וריצה

הוספת תגובה

• קוביות , מחח וריצה - תגובה

יעל דגן
    08/01/2012

היי משה,
    קודם כל כל הכבוד על כך שאתה מצליח לרוץ 4 ק''מ! זה בהחלט הישג! כמה זמן אתה מתמיד באימונים? כמה פעמים בשבוע? בעניין ריצת המרתון בגילך הדבר לא כל כך אפשרי אבל כל ריצה שאתה מבצע כרגע היא מעולה, במיוחד למרחקים האלה, אני מציעה שתתמיד באימוני הריצות שאתה עושה כרגע ובעתיד תוכל להעלות את מס הקילומטרים.
    בעניין הקוביות- הדבר המשמעותי ביותר ביצירת "קוביות בבטן" הוא העניין הגנטי ומבנה הגוף שלך, ואחוזי השומן. אין דרך קצרה ל"קוביות בבטן" מה שכן תוכל לעשות הוא להקפיד על תזונה נכונה, להמשיך עם אימוני הריצות שאתה מבצע כרגע, וכדאי גם להכניס אימון כוח פעם בשבוע. האימון לא צריך להיות בחדר כושר, הוא יכול להיות בבית- אתה יכול להתחיל בביצוע מספר שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. הדרך הילידה ל"קוביות" היא שילוב של כל אלה ובעיקר על התזונה. עוד דבר שחשוב לזכור- אתה נמצא בגיל שבו הגוף עובר כל הזמן הרבה מאוד שינויים ולכן לא בטוח שתוכל לראות תוצאות במהרה, בינתיים המשך בדרך שלך ותראה שאם כל הרצון הזה אתה תוכל להגיע רחוק!!!
    אשמח לשמוע ממך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

עידן
    09/01/2012

שלום יעל אני מתמיד כבר חודשיים
    ואני מתכוון לעלות את
    המרחק..
    חוץ מזה אני משתדל לשמור
    על כך ולעשות 3 אימונים בשבוע
    שהם:
    אימון ריצה ( 4-8 ק"מ)
    אימון סיבולת ( 2 ק"מ ריצה ועוד טיפוס בבנין של 20 קומות במדרגות וכל חמד קומות 15 שכיבות שמיכה וכן בירידה 20 כפיפות בטן כל 5 קומות)
    ואימון כוח משקולות (2 קילו וכו'ׂׂ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל - תגובה

יעל דגן
    11/01/2012

היי משה, אתה רץ 8 ק''מ? בהודעה הראשונה דיברת על 4 ק''מ ( מרחק מכובד מאוד לגילך!!).
    התכנית נשמעת טובה מאוד, המשך כך!
    אל תשכח לאכול כמו שצריך ולישון מספיק! אם תמנע מהגוף (במיוחד בגילך) את התנאים הבסיסיים הללו אתה תיפצע, לכן חשוב מאוד מאוד לספק לו את מה שהוא צריך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה