משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות
    עידן
    11/01/2012

שלום אני בן 13 שוקל 47
    אני מתאמן 3 פעמים בשבוע פעם אחת ריצה פעם אחת סיבולת ופעם אחת כוח ורציתי לדעת למה באימוני כוח אני לא מזיע אף פעם? יש לי משקולות של 2 ק"ג... איך לשפר את האימון? ולראות יותר תוצאות וגם להרגיש את הקושי?
    וגם האם צריך להפריד זמן בין אימון כוח לאימון סיבולת/ריצה ואם כן כמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות

הוספת תגובה

• משקולות - תגובה

יעל דגן
    17/01/2012

היי עידן, אימוני הכוח עובדים על מטרות אחרות בגוף (פיתוח כוח, היפרטרופיה- "גדילת השריר",ועוד ) לעומת אימוני האירובי (סבולת, ריצה העובדים על סבלות לב ריאה). באימוני האירובי המאמץ בו הגוף נתון שונה מהמאמץ באימוני הכוח ולכן לא תמיד נזיע באימון כוח, זה לא אומר שהאימון לא מספיק טוב! הזעה באימון כוח אינה גורם למדידת קושי או הצלחת האימון.
    איזה תרגילים אתה מבצע עם המשקולות? כמה חזרות? כמה סטים?
    מה כולל אימון הסבלות שלך? מה אתה מבצע בו בדיוק?

לאחר שתענה לי על השאלות אוכל לייעץ לך איך להשתפר,

בהצלחה
    ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכן האימון - תגובה

יעל דגן
    18/01/2012

היי עידן,
    תכנית האימונים שלך בהחלט מרשימה, כל הכבוד! האימון נשמע קשה ויעיל. הדבר היחיד שאותי מדאיג זה "הרמות משקולות בכל הדרכים שניתן וידוע לי עליהם"- זה מתכון בטוח לפציעות. מי לימד אותך? איזה תרגילים? באימון כוח חשוב מאוד לבצע את התרגיל בצורה מדוייקת כדי למנוע פציעות. לפעמים אנחנו מכניסים לפעולה איברים ושרירים שלא צריכים להשתתף בתרגיל מסויים ובכך עלולים לגרום לפציעה. לכן חשוב מאוד שמאמן/מדריך מקצועי בלבד ינחה, יסביר וידגים לך את הצורה הנכונה לבצע תרגילי כוח.

האימונים שאתה עושה ברמה גבוהה מאוד. חשוב מאוד לא להגזים. הישאר בתכנית שלך, ותדאג למספיק שעות שינה, תזונה טובה, חימום ומתיחות.

כל הכבוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה