כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    מאיה
    07/02/2012

אני בת 15.5 , שוקלת 59.2
    ולאחרונה אני הולכת לחדר כושר.
    אני לא יודעת אם זה נכון אבל שמעתי שאסור לרוץ או ללכת על הליכון כי זה פוגע בברכיים.. זה נכון ?

אני רוצה להוריד במשקל (במיוחד את הבטן) , אתם יכולים להמליץ לי על תרגילים מסויימים שיורידו את הבטן יותר מהר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• כושר גופני - תגובה

יעל דגן
    13/02/2012

היי מאיה, קודם כל כל הכבוד על כך שהתחלת ללכת לחדר כושר! אין כל בעיה בריצה או הליכה על הליכון- הברכיים שלנו נועדו לפעילות. במידה ואין לך בעיה רפואית כדאי שתתאמני גם על המכשירים האלו (הליכון וכ'ו). מה שחשוב הוא להתאמן תחת השגחה, ועם תכנית אימונים מסודרת. אל תתביישי לשאול כל שאלה את המדריך בחדר הכושר- בשביל זה הוא שם!
    בעניין הבטן- אין כל דרך מיוחדת ל"הוריד את הבטן", ברגע שתכנסי לשגרת אימונים רצינית וטובה (בהדרגה כמובן), את תתחילי לראות תוצאות. עוד דבר חשוב הוא בשום פנים ואופן לא למנוע מהגוף את התזונה המגיעה לו. מאחר והתחלת להתאמן את חייבת גם להקפיד על ארוחות טובות ומזינות, רק ככה את תראי תוצאות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה