לא רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רציני
    קרן
    07/02/2008

פורום כשר גופני לילדים!
    עליתי עכשיו פעם ראשונה לאתר ואם יורשה לי, אז הייתי מהר מאד מתקנת את הפתיח של הפורום "כדי שלא תצטרכו מנוף להעלות את הילד הבייתה" אני בהלם מהתאור , הפורום נותן מענה לכל כך הרבה פנים של הכושר לילדים (חיזוק, הרזייה..) אותי זה לא הצחיק ואם הייתי ילד\ה שמנ\ה או הורה לילד כזה, זה גם לא היה מצחיק אותי או גורם לי לקחת חלק בפורום, יש כאן חסר רגישות בוטה , מעבר לזה מי שמשיב על השאלות לא תמיד קורא את השאלה כמו שצריך ועונה לא לעניין! ,
    לדוגמא:אני ילד בן 14 ואני מאוד קטן,והייתי רוצה להתפתח ולגדול, אבל כל מה שאני עושה לא מצליח אז אם מישהו יכול לעזור לי,בלהגיד מה אני צריך לאכול, תרגילים שיעזרו לי,או כל דבר, אודה לו מאוד!!
    תגובה ניר
    25.01.08 16:00
    כדי לגדול ולהתפתח תתחיל לעשות אימוני כוח בית או בחדר כושר אבל בגיל שלך לא גודלים כל כך מהר מבחינת שרירים אז תחכה לגיל 14
    הלוו הילד כבר בן 14!!
    ד.א אני מאמנת כושר, אשר מתמחה בילדים בעלי עודף משקל, סתם גלשתי להנאתי והתאכזבתי מכם, מקווה שתקחו את הדברים לתשמת הלב ותעשו משהו בנדון, בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רציני

הוספת תגובה

• תשובה.

יניב מימון
    09/02/2008

היי קרן,לגבי תיאור הפתיחה אני חושב שאת צודקת והוא יוחלף.
    להגיד שהתשובות שלנו לא רציניות כנראה מראה על חוסר הבנת הנקרא מצדך,
    כדי שתבדילי בין תגובות של אנשים(ניר כדוגמא שלך) לבין מנהלי הפורום שמשיבים על שאלות.
    תשתי כוס מים ותבחני שוב את התשובות,תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

קרן
    28/02/2008

כל הכבוד על שינוי הפתיח, אולי לא הבנתי כמו שצריך את ההודעה, בכל אופן, תודה על ההמלצה לשתות כוס מים ,טוב שלא המלצת לי לשתות כוס מיץ :)
    בהצלחה קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה