מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן מומלץ לעשות אימון כוחמיתר20/03/2012
שלום אני מיתר ואני מתאמן כבר חצי שנה במכון כושר. יש לי מאמן אישי שפשוט אחרי תקופת זמן של חודשיים הוסיף לי תרגילים ושינה אותם כי התקדמתי וגם התלוננתי שזה לא מביא אותי לשום מקום אז התחלתי אותם בקטנה ואז עברו 4 חודשים והוא הוסיף לי עוד ואימון לוקח לי שעתיים וחצי כי הרבה כולל בטן שיש לי ארבעה תרגילי בטן 3 סטים של 30 וההורים שלי מתלוננים שאני מתאמן יותר מידי ואימון לא צריך לקחת לי יותר משעה ורבע ואני חושב שלוקח לי שעתיים וחצי כי אני נח איזה דקה לפני כל סט אני הולך לשתות מים, ומותח לפני כל סט ואני רוצה לדעת חוות דעת שלכם מה אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן מומלץ לעשות אימון כוח - תגובה
יעל דגן24/03/2012היי מיתר,
האם משלב גם ריצה בחדר הכושר?
אימון כוח (מכשירים ומשקולות חופשיות) בשום פנים ואופן לא צריך לקחת שעתיים וחצי.
במידה ואתה משלב גם אימוני אירובי (ריצה/הליכה וכו') המצב יכול להיות הגיוני אבל גם אז זה בהחלט מוגזם. אימון כוח יעיל ואיכותי צריך לקחת 45-60 דקות, במידה ואתה מבצע חימום ומתיחות ארוכים אפשר להאריך את משך האימון עוד קצת אבל בהחלט לא שעתיים וחצי. המנוחה בין סט לסט חשובה ביותר, המשך כך , אל תוותר עליה כדי לקצר את האימון. כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן בצורה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)