כמה זמן מומלץ לעשות אימון כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן מומלץ לעשות אימון כוח
    מיתר
    20/03/2012

שלום אני מיתר ואני מתאמן כבר חצי שנה במכון כושר. יש לי מאמן אישי שפשוט אחרי תקופת זמן של חודשיים הוסיף לי תרגילים ושינה אותם כי התקדמתי וגם התלוננתי שזה לא מביא אותי לשום מקום אז התחלתי אותם בקטנה ואז עברו 4 חודשים והוא הוסיף לי עוד ואימון לוקח לי שעתיים וחצי כי הרבה כולל בטן שיש לי ארבעה תרגילי בטן 3 סטים של 30 וההורים שלי מתלוננים שאני מתאמן יותר מידי ואימון לא צריך לקחת לי יותר משעה ורבע ואני חושב שלוקח לי שעתיים וחצי כי אני נח איזה דקה לפני כל סט אני הולך לשתות מים, ומותח לפני כל סט ואני רוצה לדעת חוות דעת שלכם מה אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה זמן מומלץ לעשות אימון כוח - תגובה

יעל דגן
    24/03/2012

היי מיתר,
    האם משלב גם ריצה בחדר הכושר?
    אימון כוח (מכשירים ומשקולות חופשיות) בשום פנים ואופן לא צריך לקחת שעתיים וחצי.
    במידה ואתה משלב גם אימוני אירובי (ריצה/הליכה וכו') המצב יכול להיות הגיוני אבל גם אז זה בהחלט מוגזם. אימון כוח יעיל ואיכותי צריך לקחת 45-60 דקות, במידה ואתה מבצע חימום ומתיחות ארוכים אפשר להאריך את משך האימון עוד קצת אבל בהחלט לא שעתיים וחצי. המנוחה בין סט לסט חשובה ביותר, המשך כך , אל תוותר עליה כדי לקצר את האימון. כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן בצורה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה