שאלה לגבי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תזונה
    זיו
    03/04/2012

שלום, אני בן 16 ומתאמן בחדר כושר כבר שלוש שנים, רק בחודשים האחרונים עם משקולות (גובה 168, משקל 57). לפי מה שהבנתי מחבר שלי שמתאמן הרבה זמן ומהמאמן בחדר כושר, צריך לאוכל הרבה כשמתאמנים עם משקולות. השאלה שלי היא איך מצליחים לאכול כמות מספקת? מה היא כמות מספקת בכלל? ואיך אפשר גם לאוכל מספיק וגם להנות מהאוכל ולא להפוך אותו למשהו מחייב (כל יום טונה, כל יום חלב וכולי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תזונה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי תזונה - תגובה

יעל דגן
    11/04/2012

היי זיו, הם בהחלט צודקים ויש צורך לאכול כראוי כאשר מתאמנים ובטח ובטח בגילך.
    ספר לי מה אתה אוכל בערך ביום וכך אוכל להמליץ לך כיצד להשתפר.

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

זיו
    15/04/2012

מאז שהתחלתי להתאמן אני אוכל שלוש פעמים בשבוע בבוקר דייסה של קוואקר (בשאר הימים משהו מתוק, עוגה או עוגיה בדרך כלל). בבית ספר אני אוכל בדרך כלל לחמניה אחת או שתיים (תלוי באורך של היום) עם פרי (תפוח או בננה). בצהריים אני אוכל מנת בשר (שניצל או שוק בדרך כלל) עם פסטה ובערב אני אוכל לחם עם חביתה (לפעמים מביצה אחת לפעמים משתיים) וקצת גבינות. בימים שאני הולך לחדר כושר אני אוכל גם טונה. לפעמים התפריט הזה קצת משתנה אבל זה פחות או יותר מה שאני אוכל כל יום.
    *בדקתי במחשבון חלבונים ויוצא שאני אוכל בערך 80 גרם חלבון, ולפי מה שהבנתי אני צריך כפול מהמסת גוף שלי (זה יוצא 110 גרם חלבון)
    תודה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יעל דגן
    21/04/2012

היי זיו, למיטב ידיעתי התזונה שלך בסדר גמור. במידה ואתה רוצה לברר יותר לעומק אני ממליצה לבצע בדיקות דם ולבדוק את התוצאות אצל תזונאית ספורט.
    בינתיים המשך כך,

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה