כמה דברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה דברים
    מתן
    27/04/2012

1. אני עוד מעט בן 13, ואני שוקל 63.5 קילו ואני מטר שבעים ושניים, איך אני יכול להשיג "קוביות" בבטן.
    2. רציתי לדעת מאיזה גיל מותר ללכת לחדר כושר.

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה דברים

הוספת תגובה

• כמה דברים - תגובה

יעל דגן
    28/04/2012

היי מתן, בגילך מותר להתאמן בחדר כושר אבל אתה חייב השגחה צמודה כדי למנוע פציעות . (מאמן כושר אישי או מדריך בחדר הכושר שיידע שאתה שם ויהיה זמין לך).
    בעניין הקוביות בבטן, אני מציעה שתתחיל באימונים שאתה נהנה מהם, כל סוג של ספורט שכיף לך, זוהי התחלה טובה. "הריבועים בבטן" שכולנו רוצים תלויים בהמון גורמים בעיקר גנטיים (תורשה), ובכמות אחוזי השומן בגוף, (מושפע מהתזונה שלנו), ועוד, לא תמיד אפשר באמת להגיע למצב של ריבועים בולטים כמו שאנחנו רואים בפרסומות ובכל מיני מקומות.
    הריבועים בבטן יגיעו בשלב מאוחר יותר (אם אכן יגיעו), לקראת סוף גיל ההתבגרות ולא בגילך.... אתה יכול לעזור לתהליך ע''י ביצוע פעילות גופנית (שוב רק מה שכיף לך!!) והרגלי אכילה נכונה ובריאה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה