שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שירן
    22/08/2012

שלון קוראים לי שירן
    אני בת14 וחצי וליפני בערך חצי שנה החלטתי שאני רוצה לרדת קצט במישקל אז התחלתי לעשות פעילות גופנית כימעת כל יום אבל זה לא עזר ביככלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

יעל דגן
    22/08/2012

היי שירן,
    חשוב מאוד לא להתאמן כל יום, אין צורך להעמיס על הגוף יותר מדי. ציינת שאת רוצה לרדת קצת במשקל, משתמע מכך שאת לא סובלת ממשקל עודף משמעותי, נכון? חשוב שתזכרי שאת נמצאת בגיל עם המון המון שינויים שקורים בגוף, אל תילחמי בו, תעשי ספורט מתוך הנאה ואהבה ולא מתוך לחץ לרדת במשקל. מעבר לכך חשוב מאוד להקפיד על תזונה נכונה, (גם כדי לרדת במשקל), ארוחות מסודרות הן קריטיות ביותר, יתרמו לגופך הרבה ויגרמו לך להרגיש טוב יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אורי נגר
    10/10/2012

מומלץ לעשות שיעורי כושר עם מאמנת כושר אישית שתבנה לך תוכנית אימונים אישית לפי מצבך הפזיולוגי ולקבל גם פרמטרים נכונים לתזונה נכונה, התמקדות בשני המישורים יביאו לתוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה