יש לי כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות...
    שירן
    17/10/2012

שלום, קוראים לי שירן ואני בת 17.
    אני שוקלת 83 והמטרה שלי זה 60, והגובה הוא 165.
    אני נמצאת במכון כושר כבר חצי שנה ויש לי כמה שאלות:
    1) בהליכון, במרחק, כמה זה קילומטר וחצי במספרים? (1.2 לדוגמא)
    2) אני ממש לא בכושר. אני הולכת 4 דקות על קצב 6.5 ורצה דקה בקצב 9.5, וככה במשך חצי שעה. השאלה שלי היא איך אפשר להגביר את משך הריצה, כלומר להעלות את מספר הדקות של הריצה? כי לא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליחה לרוץ יותר מדקה, ככה כבר ארבעה חודשים.
    3) איך אפשר לעבוד על מתח? (תליית און וכו'). אני לא מצליחה להחזיק את עצמי אפילו לשנייה.
    תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות...

הוספת תגובה

• יש לי כמה שאלות... - תגובה

יעל דגן
    18/10/2012

היי שירן,
    ישנן כמה אפשרויות לשפר את הריצה שלך. הראשונה היא קודם כל לבצע הליכה מהירה יותר כלומר בקצב גבוה יותר 6.7-6.8 לאורך כל ה40 דק לנסות זאת שבוע שבועיים ואז להוסיף את מקטעי הריצה הקצרים. השנייה היא להוריד את קצב הריצה שלך, כלומר את מקטעי הריצה נסי לבצע בקצב איטי יותר לדוג 9.00, כשאת יורדת מן הריצה נסי להישאר בהליכה מהירה יותר מהקצב ההתחלתי.
    בעניין עליות המתח- נסי להיתלות גם לשניה על המתח, כל פעם עוד קצת. אם את לא מצליחה כלל, בקשי מהמדריך חדר כושר תרגילים לחיזוק שרירי הרחב גבי, חגורת הכתפיים ויד קדמית. הכי חשוב לא להתייאש!! נשמע שאת משקיעה הרבה מאמץ ואני מקווה שאת גם נהנית מהאימון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל..

שירן
    18/10/2012

שכחת לענות לי על שאלה 1, בקשר לקילומטר וחצי בהליכון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה