מכון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון כושר
    מיתר
    16/01/2013

שלום אני מיתר ואני בן 16 ואני מתאמן בערך שנה וחצי במכון כושר...
    כבר מזה חצי שנה שאינני רואה שינוי בגובה שלי ואני קצת נלחץ ונראה לי שזה בגלל המכון ובטח תחשבו שאני עושה שטויות והכל וזאת הבעיה שאני כל הזמן נתון להשגחה של המאמן שלי והוא אומר לי שהכול בסדר ולכן אני לא יודע מה בסדר...
    ולפי הסטטיסטיקה של הגובה של ההורים שלי הגובה המירבי שאני יכול להגיע אליו הוא 1.97 וכרגע אני 1.78 כדאי להתייעץ ברופא לגבי המשך האימונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכון כושר

הוספת תגובה

• מכון כושר - תגובה

עידן אמזלג
    17/01/2013

היי מיתר
    אתה בגיל של ההתפתחות המשמעותית שלך, אני חושב שאין קשר לאימון בחדר כושר, האם אתה דוחק משקולות מאד כבדים? (3-4RM)
    מה תדירות האימונים בחדר כושר?
    במידה ואתה מתאמן רק למטרה בריאותית ולא כספורט תחרותי, אין צורך שתלחץ
    יש לך עוד שלוש- 4 שנים להתפתח כך שאין לך ממה לחשוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להודעה

מיתר
    19/01/2013

עליתי הרבה במשקלים שאני דוחק וכפי שאמרתי המאמן משגיח עליי ואומר שאני עושה בסדר אני לא מגזים במשקל אבל אחרי שנה וחצי עולים במשקל...
    תדירות האימונים שלי הוא 3-4 פעמים בשבוע ולפעמים אני מוסיף אימון אירובי או משלב עם האימון כוח(אם יש לי זמן כיתה י' מבחנים בגרויות)...
    ואני אקח את מה שאמרת בזה שיש לי זמן להתפתח ואני אקח הכל באיזי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר ל-RM3-4

מיתר
    19/01/2013

המאמן נתן לי תוכנית מהקל אל הכבד שזה 4 סטים 14-12-10-8 ואני לא מגזים עם משקל אני לוקח משקל שאני אצליח להרים איתו את מספר החזרות ולהרים את זה טוב ולא משקל שאני אזוז כל הזמן ואמתח את הגב.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה