בן 13 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 13 וחצי
    חסוי
    09/11/2013

שלום, אני בן 13 וחצי ואני מתאמן בבית אני עושה : מתח כל הסוגים , שכבות סמיכה , כפיפות בטן וקצת תרגילים עם משקולות : לכתפיים לשריר הדו ראשי והתלת ראשי . רציתי לדעת אם הרמת משקולות עוצרות את הגביה. ? ואחרי שאני מרים משקולות כואב לי בגב התחתון האם אפשר לדעת למה זה קורה? אני מרים 5 ק״ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 13 וחצי

הוספת תגובה

• בן 13 וחצי - תגובה

יעל דגן
    10/11/2013

היי שלום לך,
    ברמת העיקרון אימון כוח עם משקולות המתבצע בצורה נכונה לא פוגע בהליך הצמיחה. בנוגע לכאבי הגב שלך, הם יכולים לנבוע ממספר סיבות שאין לי דרך לדעת אותן מבלי לראות את הדרך בה אתה מתאמן. יכול להיות שהצורה בה אתה מבצע את התרגיל ללא קשר למשקל אותו אתה מרים אינה מדוייקת ויוצרת עומס על הגב. יש להימנע מעבודה עם כאבים, אם אתה יודע שתרגיל מסוים גורר אחריו כאבי גב אל תבצע אותו.
    במידה והכאבים ממשיכים יש לפנות לבירור רפואי.
    בכל מקרה מומלץ להתאמן עם הנחיה והשגחה אישית כדי להימנע מפציעות ונזקים שעלולים להיות חמורים.

בהצלחה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה