משקל נורמלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל נורמלי?
    נעם
    04/04/2014

שלום אני ילד בן 14
    גובה: 170 ס"מ
    משקל :81 ק"ג
    אני אוכל לא הרבה יותר מחברי אני אוכל אחר הצהריים לפחות חצי קילו ירקות או פרי פניתי לדיאטנית והיא חזרה אלי אובדת עצות אני מתאמן כל יום : רץ 5 ק"מ מינימום בחצי שעה עושה מתקנים בחדר כושר ומרים משקולות איני רזה אבל גם לא שרירי.
    מה לעשות? לדאוג?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל נורמלי?

הוספת תגובה

• משקל נורמלי? - תגובה

יעל דגן
    07/04/2014

היי שלום לך, לכל אחד ואחת מאיתנו יש מבנה גוף וחילוף חומרים שונה. בהחלט יכול להיות מצב בו אתה מתאמן אך עם זאת עדיין לא הופך שרירי כמו מישהו אחר כך שאין סיבה לדאגה. המשקל שלך אינו המדד החשוב, (אנשים שריריים שוקלים הרבה לכן לפעמים כאשר מתחילים להתאמן עולים במשקל בשל עלייה במסת שריר) המשמעותי הוא אחוזי השומן אותם ניתן למדוד גם בחדר הכושר או אצל הדיאטנית. חשוב מאוד להקפיד על אימון נכון ומאוזן כלומר אין כל סיבה להתאמן כל יום, ימי מנוחה הינם הכרחיים ביותר במיוחד בגילך. הקפד על מנוחה מספקת בין אימונים, תזונה מאוזנת ושעות שינה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נעם
    07/04/2014

תודה על תגובתך
    אבל מהו אחוז השומן שרצוי להימצא בו לפחות בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה