שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    דור
    15/04/2008

אני בת 17. אני במשקל 56 וגובה 1.60.
    אני רוצה לשקול 50 קילו...ולא הולך לי
    ואני לא מבינה למה אני לא מצליחה לרדת במשקל.(אפילו שלוש קילו לא מצליחה לרדת).
    אני עושה ספורט תמידי כחודש וחצי.שלוש פעמים בשבוע במכון....ואני בקושי אוכלת...אני מדלגת הרבה על ארוחות,ואין מצב שאני אוכל משהו משמין כמו שוקולדים,חטיפים,עוגות...רק מים אני שותה!!אפילו לא משהו מוגז..עברתי לסוכרזית מסוכר!
    אני אוכלת קוטג' 3% ,לחם קל בבוקר..וסלט בצהרים..לפעמים קצת אורז...
    ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת במשקל!!!!אני לא אוכלת בכלל הרבה קלוריות...ואחרי חודש וחצי חייבים לראות תוצאות,במיוחד אחרי שאני לא אוכלת הרבה...אוף נמאס לי להרגיש את הבטן שיוצאת החוצה! והטוסיק גדול מידיי,למה אני לא רואה תוצאות?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• יד חלשה

עידו
    19/04/2008

שלום קוראים לי עידו, בן 14 ואני מרגיש שהיד החלשה שלי הרבההה יותר חלשה מהיד השנייה. אני מתאמן בחדר כושר ובבית בערך שלושה פעמים בשבוע ורציתי לדעת מה מה לעשות כדי לחזק את היד החלשה(יותר סטים או חזרות...)תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעידו

אורי ישראלי
    28/04/2008

שלום עידו.
    בכדי למנוע הבדלי כח בין הידיים רצוי לעבוד עם משקולות יד נפרדות ולא עם מכשירים .
    ובמידה וכבר קיימים הבדלים אז אפשר להוסיף סט ליד או לצד החלש יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למור

אורי ישראלי
    28/04/2008

שלום מור.
    על מנת שתהיה ירידה במשקל מבוקרת ונכונה צריך להיעזר בתזונאי שירכיב תוכנית תזונה נכונה ולא סתם להפסיק לאכול כי לפעמים זה נותן תוצאה הפוכה (מה שקרה לך).
    לא ציינת אם האימונים שלך הם בחדר כושר ובהדרכה מקצועית (יש לזה חשיבות גדולה להצלחה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרותם

אורי ישראלי
    01/05/2008

שלום רותם.

על מנת שתהיה ירידה במשקל מבוקרת ונכונה צריך להיעזר בתזונאי שירכיב תוכנית תזונה נכונה ולא סתם להפסיק לאכול כי לפעמים זה נותן תוצאה הפוכה (מה שקרה לך).
    לא ציינת אם האימונים שלך הם בחדר כושר ובהדרכה מקצועית (יש לזה חשיבות גדולה להצלחה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה