מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופניאלוני09/08/2014
שלום,
אני בן 20 ולפני כחודשיים התחלית לעשות דיאטה שנקראת "פליאו" ירדתי 7 קילו.
אני חייב לציין שאני לא שמן, אני בריא ויש קצת בטן.
אני מאוד רוצה להתאמן ולפתח שרירים וליהיות חטוב יותר, הבעיה היא שאני מתרץ לעצמי שאין לי זמן לעשות כושר.
אני כמעט כל היום עסוק בעבודה\צבא וכשיש לי זמן פנוי (אולי חצי שעה\שעה ביום) אני מתעצל לעשות זה כי או שקמתי בדיוק בבוקר, או שאני רוצה להתקלח וללכת לישון אחרי יום ארוך.
אם אפשר עצות בבקשה מה אפשר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני - תגובה
יעל דגן10/08/2014היי בוקר אור,
חסר מוטיבציה הוא עניין מוכר וידוע בתחום. תוכל לנסות מספר דברים שונים לראות מה מהם המתאים ביותר עבורך- ראשית כל חשוב לא להלחיץ את עצמך, אין צורך להחליט החלטות "הרות גורל" ולצאת בהכרזות קיצוניות של "אני מתחיל להתאמן 3-4 פעמים בשבוע, כל יום ב6:00 וכו" התחל בפעם אחת, כדאי שההסתכלות שלך תהיה על כל יום ביומו, לדוג' החלט על צעד קטן כלשהו שאתה מסוגל לבצע כדי להעלות את רמת הפעילות הגופנית שלך, החלטות קטנות שיגרמו לך חוויות הצלחה יוסיפו לבטחון, למוטיבציה ולרצון להמשיך הלאה. החלטה כזו יכולה להיות- "היום אעלה במדרגות במקום במעלית/ אחנה את הרכב רחוק יותר על מנת שאצעד מספר רב יותר של צעדים/ אעשה 10 שכיבות שמיכה וכו" כל צעד קטן כזה מקדם אותך. הקל על עצמך, תתחיל בקטן, כל אחד והקצב שלו, זה בסדר גמור. דבר נוסף שתוכל לעשות זה לנסות להצטרף לאימון קבוצתי כלשהו, העבודה בקבוצה יכולה להוות גורם מוטיבציוני גדול, השייכות, התחרות, ההווי כל אלו יכולים לתרום לך להתמדה בביצוע פעילות. במידה והדבר מתאפשר לך מבחינה כלכלית תוכל אולי לבדוק את האופציה של אימון כושר אישי, אימון זה מטרתו ליצור מחוייבות והתמדה (והנאה כמובן). אפשרות זו היא רק במידה וזה אכן נכון לך, גם הדברים הקטנים שציינתי למעלה יעזרו לך להתקדם. כל הכבוד לך על הרצון וההתעניינות, כך מתחילים, צעד קטן מוביל לשינוי גדול. עשית כבר את הראשוני, שלחת לכאן שאלה, עכשיו תוכל להמשיך בצעד נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)