שאלה בקשר לשרירים תפוסים וגמישות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לשרירים תפוסים וגמישות...
    רקדנית:)
    02/05/2008

שלום, אני רוקדת 3 פעמים בשבוע ועכשיו המורה שלי העלה מאוד את הרמה כך שהכמעט שפגט שהיה לי לפני כן ממש לא מספיק לרמה ורמת החימום והשיעור מאוד גבוהה כך שהיו כבר שני שיעורים שאחריהם מאוד כאבו לי ונתפסו לי השרירים (בעיקר ברגליים אבל גם הידיים קצת נתפסו לי..) רציתי לדעת אם כדאי בשביל לשפר את הגמישות לעבוד על זה כל יום? וכמה זמן מומלץ? ומה לעשות למשל כמו שעכשיו ממש כואב לי ללכת.. לעשות דווקא מתיחות כדי לשחרר, למרות שכואב? או לחכות את היומיים 3 שלוקח להם להשתחרר לבד? (כי מה שקורה זה שאני מחכה שישתחררו וזה קורה רק לקראת השיעור שבו שוב אני עושה מעבר ליכולת שלי..) הכוונה לא רק שנתפסים לי השרירים בגלל תרגילי גמישות, אלא גם שרירים שמפעילים חזק (נניח שעושים דוולופה, כלומר משאירים את הרגל גבוה..)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה.

יניב מימון
    04/05/2008

שלום,
    על מנת לשפר את הגמישות כדאי לשבת בשפגט אחרי שהשרירים "חמים", אין בעיה לעבוד כל יום בערך 15 דקות.
    בד"כ שיש כאבי שרירים כדאי לעשות הליכה בשביל לשחררם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה