מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לשרירים תפוסים וגמישות...רקדנית:)02/05/2008
שלום, אני רוקדת 3 פעמים בשבוע ועכשיו המורה שלי העלה מאוד את הרמה כך שהכמעט שפגט שהיה לי לפני כן ממש לא מספיק לרמה ורמת החימום והשיעור מאוד גבוהה כך שהיו כבר שני שיעורים שאחריהם מאוד כאבו לי ונתפסו לי השרירים (בעיקר ברגליים אבל גם הידיים קצת נתפסו לי..) רציתי לדעת אם כדאי בשביל לשפר את הגמישות לעבוד על זה כל יום? וכמה זמן מומלץ? ומה לעשות למשל כמו שעכשיו ממש כואב לי ללכת.. לעשות דווקא מתיחות כדי לשחרר, למרות שכואב? או לחכות את היומיים 3 שלוקח להם להשתחרר לבד? (כי מה שקורה זה שאני מחכה שישתחררו וזה קורה רק לקראת השיעור שבו שוב אני עושה מעבר ליכולת שלי..) הכוונה לא רק שנתפסים לי השרירים בגלל תרגילי גמישות, אלא גם שרירים שמפעילים חזק (נניח שעושים דוולופה, כלומר משאירים את הרגל גבוה..)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
יניב מימון04/05/2008שלום,
על מנת לשפר את הגמישות כדאי לשבת בשפגט אחרי שהשרירים "חמים", אין בעיה לעבוד כל יום בערך 15 דקות.
בד"כ שיש כאבי שרירים כדאי לעשות הליכה בשביל לשחררם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)