מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה .גיא..20/06/2008
שלום לכולם , קוראים לי גיא אני בן 14 ושוקל 54 המבנה שלי מאוד מאוד דק ף כאילו אני ממש רזה , ןאני אוכל המון המון המון ולא משמיןן .
עוד דבר רציתי לדעת איזה תריגלי כוח אני יכול לעשות בבית לשיפור שרירי הרגליים ושרירי הידיים והחזה .
אבל רק תרגילים לבית כי אני לא בחדר כושר
תרגילים כגון : שרירי חזה עליות מתח וכאלה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגיא
אורי ישראלי20/06/2008שלום גיא.
עליך לפנות לתזונאי שיתן לך תפריט לעליה במשקל.ולגבי התרגילי כח אין אפשרות לתת לך תוכנית אימון באינטרנט.
עליך לפנות אפילו באופן חד פעמי למאמן כושר אשר עבר הסמכה לאימון קטינים,שיכתוב לך תוכנית וידריך אותך איך לבצע את התרגילים מבלי לגרום לפציעות מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושרר
עומר22/06/2008שלום..אני מתאמן בחדר כושר כבר 8 חודשים..מתאמן גם אירובי וגם כוח כמו שכיבות סמיכה מתח קצת משקולות ואוכל כראוי..גם לפני האימון וגם אחריו...אוכל המון חלבונים כמו ביצים והרבה ירקות ופירות ועדיין לא רואה כמעט שינוי בשרירים..יכל להיות שזה קשור לזה שאני נמוך ועוד לא התפתחתי ?? האם חדר כושר יכל לפגוע בגדילה ? האם מתח שכיבות סמיכה כפיפות בטן והרמת משקולות נכונה יכל לפגוע או לתרום לגדילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעומר
אורי ישראלי29/06/2008שלום עומר.
חסרים כמה נתונים,לא ציינת בן כמה אתה,האם מדריך חדר כושר ותזונאי כתבו לך תוכנית שמתאימה למטרות שלך? אימונים כוח לא פוגעים בגדילה ואף יכולים לתרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)