חייב עזרה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה .
    גיא..
    20/06/2008

שלום לכולם , קוראים לי גיא אני בן 14 ושוקל 54 המבנה שלי מאוד מאוד דק ף כאילו אני ממש רזה , ןאני אוכל המון המון המון ולא משמיןן .
    עוד דבר רציתי לדעת איזה תריגלי כוח אני יכול לעשות בבית לשיפור שרירי הרגליים ושרירי הידיים והחזה .
    אבל רק תרגילים לבית כי אני לא בחדר כושר

תרגילים כגון : שרירי חזה עליות מתח וכאלה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה .

הוספת תגובה

• תשובה לגיא

אורי ישראלי
    20/06/2008

שלום גיא.
    עליך לפנות לתזונאי שיתן לך תפריט לעליה במשקל.ולגבי התרגילי כח אין אפשרות לתת לך תוכנית אימון באינטרנט.
    עליך לפנות אפילו באופן חד פעמי למאמן כושר אשר עבר הסמכה לאימון קטינים,שיכתוב לך תוכנית וידריך אותך איך לבצע את התרגילים מבלי לגרום לפציעות מיותרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושרר

עומר
    22/06/2008

שלום..אני מתאמן בחדר כושר כבר 8 חודשים..מתאמן גם אירובי וגם כוח כמו שכיבות סמיכה מתח קצת משקולות ואוכל כראוי..גם לפני האימון וגם אחריו...אוכל המון חלבונים כמו ביצים והרבה ירקות ופירות ועדיין לא רואה כמעט שינוי בשרירים..יכל להיות שזה קשור לזה שאני נמוך ועוד לא התפתחתי ?? האם חדר כושר יכל לפגוע בגדילה ? האם מתח שכיבות סמיכה כפיפות בטן והרמת משקולות נכונה יכל לפגוע או לתרום לגדילה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעומר

אורי ישראלי
    29/06/2008

שלום עומר.
    חסרים כמה נתונים,לא ציינת בן כמה אתה,האם מדריך חדר כושר ותזונאי כתבו לך תוכנית שמתאימה למטרות שלך? אימונים כוח לא פוגעים בגדילה ואף יכולים לתרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה