אימון קיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון קיץ
    יוני
    27/06/2008

שלום רב. שמי יוני ואני בן 14. מלפני כ10 חודשים פרשתי משחיה לאחר שבע שנים. התחלתי ב10 חודשים להתאמן והגעתי להשגים מצוינים בתחום הריצה. לקראת הקיץ החלטתי לחזור לשחות. כמו כן בתקופת פרישתי התחלתי לערב באימונים שלי מתח, מרפקים, כפיפות בטן, ריצות וכו'. אני התחלתי מלפני ארבעה חודשים להצטרף לאומנות לחימה שנקראת טאיקוונדו. מלפני שנתיים התחלתי ללכת לדיאטנית היות חוסר ברזל ומאז אני בקושי אוכל חטיפים מלוחים, ומנסה להימנע משוקולד וממשקאות תוססים. אני מנסה לבנות לעצמי תוכנית אימונים לקיץ במעורבות של השחיה עם האימונים שלי. יום א': שחייה- 18:15-20:30 (45 דקות כושר ושעה וחצי שחיה) יום ב': שחייה- 17:00-18:30 (שעה וחצי שחיה) יום ד': טאיקוונדו- 19:00-20:30 יום ו'- בשעות הבוקר ריצה 4500-6000 מ' יום שבת: 17:00-19:00 [עם חברים (בטן, ידיים, ריצה 3750- 4500 מ')] האם תוכנית זו בנויה טוב ללא פגיעה בשריר? (לתת לשריר זמן מסוים על מנת להתפתח ולתהחזק לקראת האימון הבא). תודה מראש. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון קיץ

הוספת תגובה

• תשובה ליוני

אורי ישראלי
    29/06/2008

שלום יוני.
    יכולת השריר להתאוששות תלויה במס' גורמים: א. רמת מיומנות המתאמן. ב.תזונה נכונה שמותאמת לסוג האימון. ג. שעות שינה. ד. אפשר להתאמן כל יום רק שסוג האימון צריך להיות שונה.(לא מומלץ להתאמן אימון אנארובי(כוח)יום אחרי יום). כל עוד אתה מרגיש טוב עם הגוף שלך ולא מרגיש כאבי שרירים או עצמות כרוניים אתה יכול להמשיך להתאמן כמו שאתה מתאמן.
    חופשה נעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה יכול לעזור לי

יוני
    30/06/2008

הכוונה תזונה בריאה בכללי או תזונה מותאמת ספציפית לאימון? האם אתה יכול לעזור לי בבניית התזונה? האם שמונה - עשר שעות שינה יספיקו? ולמה הכוונה רמת המתאמן? מיוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה