מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון קיץיוני27/06/2008
שלום רב. שמי יוני ואני בן 14. מלפני כ10 חודשים פרשתי משחיה לאחר שבע שנים. התחלתי ב10 חודשים להתאמן והגעתי להשגים מצוינים בתחום הריצה. לקראת הקיץ החלטתי לחזור לשחות. כמו כן בתקופת פרישתי התחלתי לערב באימונים שלי מתח, מרפקים, כפיפות בטן, ריצות וכו'. אני התחלתי מלפני ארבעה חודשים להצטרף לאומנות לחימה שנקראת טאיקוונדו. מלפני שנתיים התחלתי ללכת לדיאטנית היות חוסר ברזל ומאז אני בקושי אוכל חטיפים מלוחים, ומנסה להימנע משוקולד וממשקאות תוססים. אני מנסה לבנות לעצמי תוכנית אימונים לקיץ במעורבות של השחיה עם האימונים שלי. יום א': שחייה- 18:15-20:30 (45 דקות כושר ושעה וחצי שחיה) יום ב': שחייה- 17:00-18:30 (שעה וחצי שחיה) יום ד': טאיקוונדו- 19:00-20:30 יום ו'- בשעות הבוקר ריצה 4500-6000 מ' יום שבת: 17:00-19:00 [עם חברים (בטן, ידיים, ריצה 3750- 4500 מ')] האם תוכנית זו בנויה טוב ללא פגיעה בשריר? (לתת לשריר זמן מסוים על מנת להתפתח ולתהחזק לקראת האימון הבא). תודה מראש. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוני
אורי ישראלי29/06/2008שלום יוני.
יכולת השריר להתאוששות תלויה במס' גורמים: א. רמת מיומנות המתאמן. ב.תזונה נכונה שמותאמת לסוג האימון. ג. שעות שינה. ד. אפשר להתאמן כל יום רק שסוג האימון צריך להיות שונה.(לא מומלץ להתאמן אימון אנארובי(כוח)יום אחרי יום). כל עוד אתה מרגיש טוב עם הגוף שלך ולא מרגיש כאבי שרירים או עצמות כרוניים אתה יכול להמשיך להתאמן כמו שאתה מתאמן.
חופשה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה יכול לעזור לי
יוני30/06/2008הכוונה תזונה בריאה בכללי או תזונה מותאמת ספציפית לאימון? האם אתה יכול לעזור לי בבניית התזונה? האם שמונה - עשר שעות שינה יספיקו? ולמה הכוונה רמת המתאמן? מיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)