שעון polar

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעון polar
    יוני
    26/07/2008

שלום רב. אני קניתי השבוע שעון polar rs 200 sd עם הfootpod ומכשיר הדופק. אני התחלתי לקרוא את את המדריך לשימוש אבל הוא באנגלית. את רב הדברים אני מצליח להבין אבל עדיין ייקח לי זמן לדעת להשתמש בכל האפשרויות של השעון. האם יש דרך מהירה יותר ללמוד איך להעזר בכל האפשרויות של השעון? נ.ב: גיא, אם נכנסת להודעה אז כדי לחזק את שרירי הידיים והכתפיים הכי טוב זה להתאמן בשחייה. תודה מראש. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעון polar

הוספת תגובה

• תשובה.

יניב מימון
    02/08/2008

תנסה להיכנס לאתר של פולר ולהוריד הוראות בעברית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוני- להגיע לחנות התמיכה

ברק צור
    06/08/2008

הי יוני
    חברת אגנטק, היבואנית של פולאר יושבת בת"א באזור קריית עתידים, ליד קניון איילון
    יש להם שם מרכז תמיכה טכני נפלא והם על המקום יכיילו לך את השעון ויסבירו לך הכל
    אגב, שעון מעולה, גם אני רץ איתו
    ברק צור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ברק

יוני
    06/08/2008

אני כל שבוע רואה לרדת בגדול. אני עושה המון כושר אבל התוכנית נותנת הרבה מוטיבציה גם לצופים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה