שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי**
    03/08/2008

רציתי לשאול אותך מספר שאלות 1 כמה זמן לוקח לשרירי הידיים להתפתח ?(אם אפשר זמן מדוייק ) 2 תוך כמה זמן הקוביות מתפתחות? 3 תוכל להמליץ לי על איזה שהוא תרגיל שמפתח את החזה .? אשמח אם תענה לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני יענה לך ..

גיא...
    04/08/2008

אין זמן מדוייק שיודעים כמה זמן לוקח לשריר היד והבטן להתפתח זה לא הולך ככה , אבל תרגילי חזה הכי טוב זה שכיבות סמיכה . אם אתה רוצה קוביות בבטן אתה צריך לשמור על שכבת שומן דקה. לשמור על תזונה נכונה ולא לאכול שטויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לכולם יש ריבועים...

ברק צור
    06/08/2008

אהלן מתעניין חסוי,
    כדי לראות ריבועים באמת צריך לחזק את שרירי הבטן ובעיקר לבצע פעילות אירובית וכמובן לשמור על תזונה נכונה, אך עדיין יש מתאמנים רבים שמבנה שרירי הבטן אצלם שקוע ולא רואים אצלם ריבועים או כאלו עם מבנה יותר רחב באזור האגן ( כמוני, לי יש רק ריבוע אחד...)
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה