היי ברק!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ברק!
    גיא...
    05/08/2008

שלום לך , חח איזה מוזר לראות אותך פה , אבל אתה אחלה לפי מה שרואים בטלוויזיה , יש לי כמה שאלות לגבי תוכנית האימון הביתית שלי . : תסתכל איך היא נראית . מתח[רוחב כתפיים]סט 1 של 10 חזרות. מתח[רחב....]סט 1 של 10 חזרות. סה"כ - 30 עליות מתח . מתח[צמוד....]סט 1 של 10 חזרות. שכיבות סמיכה [רוחב כתפיים]2 סטים , 13 חזרות. שכיבות סמיכה [רחב....] 2 סטים , 13 חזרות. סה"כ - 78 שכיבות סמיכה . שכיבות סמיכה [יהלום...] 2 סטים , 13 חזרות . כפיפות בטן - סט 1 של 30 חזרות . סקוואט - 2 סטים של 15 חזרות . מכרעיים - 2 סטים של 15 . כולל 6 ארוחות ביום : ארוחת בוקר ארוחת 10 ארוחת צהריים ארוחת 6 ארוחת ערב ארוחה ממש לפני שינה זה טוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ברק!

הוספת תגובה

• תשובה לגיא - כל הכבוד , תוכנית רצינ

ברק צור
    06/08/2008

אהלן גיא,
    התוכנית נראית סה"כ מצוין. לא הזכרת בן כמה אתה, כי התוכנית היא רצינית וצריך לשים לב שאתה לא מעמיס על עצמך יותר מדיי.
    טיפים:
    1. במתח הייתי משנה אחיזות. בפעם ה 1 ב 2 הידיים אחיזה עילית. בסט 2 , יד ימין אוחז מלמעלה ( כשגג כף היד פונה אליך ) ויד שמאל אחיזה תחתית ( כשהאצבעות אליך ). סט 3 מחליף.
    חשוב לבצע גם פעילות אירובית שמפעילה קבוצות שרירים גדולות ואת הלב ודרכי הנשימה ( שחיה, הליכה / ריצה ,אופניים )
    לגבי התזונה, אתה אמנם מחלק את המזון יפה, אך לגבי איכותו וכמותו שווה שדיאטן/נית יעיפו מבט.
    והכי חשוב, לא לשכוח לפרגן לגוף יום-יומיים מנוחה בשבוע. זה חשוב לגוף וזה חשוב גם לראש
    בהצלחה
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ בקשר לטריאתלון ,

גיא...
    08/08/2008

אני לא ממש אוהב תחרויות בין אנשים אני אוהב לעשות את האימונים בלי כל מסגרת תחרותית [ככה אני :| ] כמו כן בכדורסל שאני לא בקבוצה למרות שאני אוהב כדורסל פשוט לא בא לי במסגרת של קבוצה אני משחק עם חברים בקיבוץ שלי ככה שזה כיף לי יותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברק הגיל + עוד דברים .

גיא...
    06/08/2008

הגיל שלי הוא 14 אני שוקל 56 למרות שאני מנסה לעלות כבר הרבה זמן . ושאלה לגבי שחייה , למה השחייה תורמת זה יכול לפתח לי את הגוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחייה - ספורט מדהים

ברק צור
    07/08/2008

הי גיא,
    קודם כל הפתעת אותי, כי בגיל 14 להתאמן בכזו משמעת זה די מדהים.
    שחיה זה ספורט נפלא, קודם כל מפתחים פלג גוף עליון מאוד חזק ועם שרירים ארוכים בעלי סיבולת. זה גם השלמה טובה לאימון המתח שאתה מבצע שהינו אימון כוח ( מס' חזרות קאן במשקל גבוה )
    חוץ מזה, שחיה מפתחת מאוד את הלב והריאות וזו כמובן מערכת חשובה מאוד.
    אולי משם גם תגיע לטריאתלון...אני מתחרה כבר המון שנים ומטורף על זה. יש קטגוריות לילדים ונוער
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה