שלום ברק- שאלה בקשר לטריאתלון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ברק- שאלה בקשר לטריאתלון!
    ניר
    07/08/2008

היי ברק, קוראים לי ניר ואני בן 12.5 אני כבר מתאמן ומתחרה שנה בתחום הטריאתלון. רציתי להתייעץ איתך בקשר לאימונים שלי: אני שוחה 5 פעמים בשבוע, רץ 3 פעמים בשבוע ורוכב 3 פעמים בשבוע. ומצרף עוד 2 אימוני כוח לפלג גוף עליון לשחייה שכוללים- 3 סטים של שכיבות שמיכה, 3 סטים של מתח, 2 סטים של כפיפות בטן. סה"כ 13 אימונים שבועיים. זאת כמות בסדר למספר האימונים?. 13 אימונים בשבוע זה לא קצת הרבה מדי?. אילו סוגי אימונים אתה ממליץ לי לאימוני אופניים? כדי לעשות נגיד אימון אחד סיבולת אימון אחד כוח ואימון אחד אינטרוולים? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לניר הטריאתלט

ברק צור
    08/08/2008

אהלן ניר,
    חסרים לי קצת נתונים לגביך. האם אתה מתאמן בקבוצה ? מי בנה לך את תוכנית האימונים ?
    על פניו תוכנית האימון שלך בהחלט נראית לי קצת אינטנסיבית מדיי, אבל אני חייב לציין שאיני מאמן טריאתלון ולכן איני ממש יכול לדייק אותך בתוכה.
    מה שחשוב לדעת , האם אתה עושה זאת כתחביב או שאתה מנסה להיות מדורג או כבר מדורג לגילך.
    הייתי מפנה אותך לדיאטנית ספורט שמתמחה בליווי בני נוער כי עם כזה עומס אימונים אתה חייב לאכול הרבה ונכון. אם אתה מנסה להיות מדורג , הייתי מאוד רוצה לראות אותך מלווה במאמן או פיזיולוג. אם לא, אפשר בפירוש להוריד קצת עומס.
    היכן אתה מתגורר בארץ ?
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה