לברק- המשך בקשר לטריאתלון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לברק- המשך בקשר לטריאתלון
    ניר
    09/08/2008

שלום ברק, אני מתאמן לצערי לבד כי אני גר רחוק ואין אגודת טריאתלון שקרובה אליי במיוחד. זאת בדיוק הבעיה כי אני מתאמן למטרה לשפר את הדירוג שלי ויש לי דירוג לגילאי 12-13. בשחייה עוד לפני שבועיים היה לי מאמן קבוע שאימן אותי 5 פעמים בשבוע, למשך חודשיים. והוא גם נתן לי תוכנית אימונים ספציפית לריצת 1500-2000 3 אימונים בשבוע. הוא גם היה מאמן אתלטיקה אבל עשה הסווה לשחייה. לצערי מסיבות אישיות אני לא יכול עוד להתאמן איתו לצערי הרב. אז אני פועל בינתיים בשחייה לבד, על פי תוכניות שחברים טריאתלטים מביאים לי מהאימוני שחייה שלהם. באופניים אני בניתי לי תוכנית אימונים ע"פ חבר מהטריאתלון ועשיתי כל אימון מסוג שונה. האם כדאי לי גם לשלב אימוני החלפות? ואם אני מתאמן תחרותי אז כדאי להפחית קצת באימוני שחייה? ל3-4 אימונים? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לברק- המשך בקשר לטריאתלון

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

ניר
    09/08/2008

אני מתגורר ביישוב כפר תבור בצפון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניר הטריאתלט

ברק צור
    10/08/2008

הי ניר
    אימוני החלפות חשובים ביותר ומעבר להכל, אם אתה רוצה לשפר דירוג קיים, אני ממש חושב שאתה חייב ליווי מקצועי.
    במיוחד לנער, אימון מוגזם יכול לקחת אותך אחורה, לפגוע בגדילה או לגרום לפירוק מסת שריר.
    יש מרכז בהדר יוסף, ת"א שנקרא מדיקס, יש שם דיאטנית ספורט בשם יעל דרור שהיא אחת המובילות בארץ ויש שם עוד אנשי מקצוע ששווה שילוו אותך כדי שתתקדם ולא תיפצע
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה