אימון ריצה עם השעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ריצה עם השעון
    יוני
    15/08/2008

שלום. המוכר של השעון עזר לי מאוד ומצא לי חוברת הוראות בעברית ועזר לכוון את הצעד שלי וכו'. השבוע יצאתי שלוש פעמים לרוץ. אני מעוניין לדעת אם הנתונים מסבירים אם אני רץ טוב או אם אני צריך עוד קצת להשתפר: הזמן שלקח לרוץ 23 דקות 29 שניות דופק מקיסמלי: 182 (88%) דופק ממוצע: 166 (81%) מהירות (קילומטר לשעה) מהירות מרבית: 20.4 מהירות (קילומטר לשעה): מהירות ממוצעת: 11.6 מרחק: 4 קילומטרים ו530 מטרים. הקלוריות שנשרפו: 171 kcal אני בן 14 וחודש שוקל 47.5 גובה 1.61. תודה מראש. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ריצה עם השעון

הוספת תגובה

• תשובה ליוני - ריצה עםן שעון דופק

ברק צור
    16/08/2008

אהלן יוני,
    תוצאה יפה בהחלט.
    חשוב לראות לאורך זמן את הנתונים. הם יכולים להעיד על השתפרות ומאידך הם לפעמים יכולים לעזור לנו לזהות גם תשישות, עייפות מצטברת ואפילו אימון יתר.
    חשוב לי שתקפיד לרוץ בקצוות של היום או בבוקר מוקדם או לאחר שקיעת השמש.
    שים לב מעבר לדופק, גם לתחושות הגוף . יש מדד תחושה אישי שאנו ממליצים להתייחס אליו שמדרג מ 1-10 את תחושתך במהלך האימון, כאשר 1 מתייחס למצב רגיעה מלא כשאתה בבית על הספה ו 10 מתייחס למאמץ מטורף שאתה בקצה היכולת.
    אין שום סיבה שתתקרב היום לתחושה של 9-10 !!! , גם תחושת מאמץ 8 הינה גבוהה ואתה יכול לשמור אותה לדקות האחרונות ובכל מקרה לתת לגוף להירגע בתנועה ולא בצורה סטאטית.
    בהצלחה
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה