מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות נוספות על השעוןיוני16/08/2008
אני כמובן בקיץ רק בשעות הבוקר כי קשה לי לרוץ בערב. אני בנוסף גם שוחה 4 פעמים בשבוע בקבוצה תחרותית. קודם כל השעון מראה את מספר הקלוריות ששרפתי במהלך האימון? והאם מס' הקלוריות שהראתי לך נחשב הרבה? המוכר של השעון והמאמן שחייה שלי אמרו שאני יכול גם לשחות עם השעון על מנת להתאמן איתו, אך אני חושב שבלי הfootpod אני לא אוכל להתאמן איתו. האם אפשר בשחייה רק להיות עם הרצועת דופק ללא הfootpod? ואיך השעון יכול לסמן לי אימונים בהם אני עובר גבול מסוים של מאמץ. יש בשעון אפשרות של test כדי לבחון את הדופק במצב ומנוחה ולראות את המצב שלי. האם זה עוזר לשעון לדעת אם יש לי עייפות מצטברת או שאני מתאמן יותר מדי? תודה מראש. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעוני דופק וקלוריות
ברק צור16/08/2008הי יוני
לא הייתי מתייחס במקומך לקלוריות מכיון שאינך מבין ולא אמור להבין בקלוריות, זו אינפורמציה שמי שמאמן אותך או תזונאי /ת שתפגוש, יכולים לעשות בו שימוש.
דבר שני לגבי מדי דופק וקלוריות, הגוף שלך ממשיך לשרוף עוד זמן רב אחרי שסיימת את הריצה ולכן החישוב הקלורי הנכון המתייחס לאימון הריצה צריך להתייחס גם לשעו תאח"כ בהן אתה מתאושש
לגבי שחיה, פוד הנעל לא רלוונטי, עליך להיכנס לתפריט ה setting - features - foodpod ולנטרל אותו.
בעומס האימונים שלך הייתי הולך לאיש מקצוע כמו פיזיולוג של המאמץ שיבנה לך תוכני תאימון שמתאימה לגילך ולכושר שלך. מבחן כלשהו בשעון דופק לא יעזור.
חבל, אתה נשמע לי בכושר מעולה ונער רציני, יש דברים שצריך להבין שלבד אי אפשר לעשותם.
כמו שבן אדם ילך למוסך כדי לטפל ברכב שלו , כך גם אתה מעל תוכני תאימון מסויימת חייב להתייעץ עם מי שלמד זאת באוניברסיטה
אם תאמר לי היכן אתה גר, אוכל להפנות אותך לפיזיולוגים מתאימים
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)