מס' שאלות נוספות על השעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות נוספות על השעון
    יוני
    16/08/2008

אני כמובן בקיץ רק בשעות הבוקר כי קשה לי לרוץ בערב. אני בנוסף גם שוחה 4 פעמים בשבוע בקבוצה תחרותית. קודם כל השעון מראה את מספר הקלוריות ששרפתי במהלך האימון? והאם מס' הקלוריות שהראתי לך נחשב הרבה? המוכר של השעון והמאמן שחייה שלי אמרו שאני יכול גם לשחות עם השעון על מנת להתאמן איתו, אך אני חושב שבלי הfootpod אני לא אוכל להתאמן איתו. האם אפשר בשחייה רק להיות עם הרצועת דופק ללא הfootpod? ואיך השעון יכול לסמן לי אימונים בהם אני עובר גבול מסוים של מאמץ. יש בשעון אפשרות של test כדי לבחון את הדופק במצב ומנוחה ולראות את המצב שלי. האם זה עוזר לשעון לדעת אם יש לי עייפות מצטברת או שאני מתאמן יותר מדי? תודה מראש. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות נוספות על השעון

הוספת תגובה

• שעוני דופק וקלוריות

ברק צור
    16/08/2008

הי יוני
    לא הייתי מתייחס במקומך לקלוריות מכיון שאינך מבין ולא אמור להבין בקלוריות, זו אינפורמציה שמי שמאמן אותך או תזונאי /ת שתפגוש, יכולים לעשות בו שימוש.
    דבר שני לגבי מדי דופק וקלוריות, הגוף שלך ממשיך לשרוף עוד זמן רב אחרי שסיימת את הריצה ולכן החישוב הקלורי הנכון המתייחס לאימון הריצה צריך להתייחס גם לשעו תאח"כ בהן אתה מתאושש
    לגבי שחיה, פוד הנעל לא רלוונטי, עליך להיכנס לתפריט ה setting - features - foodpod ולנטרל אותו.
    בעומס האימונים שלך הייתי הולך לאיש מקצוע כמו פיזיולוג של המאמץ שיבנה לך תוכני תאימון שמתאימה לגילך ולכושר שלך. מבחן כלשהו בשעון דופק לא יעזור.
    חבל, אתה נשמע לי בכושר מעולה ונער רציני, יש דברים שצריך להבין שלבד אי אפשר לעשותם.
    כמו שבן אדם ילך למוסך כדי לטפל ברכב שלו , כך גם אתה מעל תוכני תאימון מסויימת חייב להתייעץ עם מי שלמד זאת באוניברסיטה
    אם תאמר לי היכן אתה גר, אוכל להפנות אותך לפיזיולוגים מתאימים
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה