אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים
    יוני
    18/08/2008

אני גר בקרית מוצקין שזה די קרוב לחיפה. אני מתאמן באגודת השחייה מכבי ביאליק ארבע פעמים בשבוע. יום ראשון: שעה כושר שעה וחצי שחייה יום שני: שעה וחצי שחייה יום רביעי: חצי שעה כושר שעה וחצי שחייה יום שישי: שעה וחצי שחייה בסופי שבוע אני עובד על בטן וידיים. פעמיים בשבועיים אני עושה ריצות בוקר של 3-4.5 קילומטר. אתמול המאמן שחייה שלי אמר שהוא חושב שאני מתאים ללכת לתריאטלון בקיסריה ב6 בספטמבר. הוא דיבר איתי על ריצה של 5 קילומטר 20 קילומטר רכיבה על אופניים ו750 מ' שחייה אך הסתכלתי באתר והבנתי שהוא רוצה לשלוח אותי לתחרות הספרינט לגיל שלי. התחרות הרגילה לגיל שלי היא ריצה של 2.8 קילומטר רכיבה על אופניים של 12 קילומטר ושחייה של 500 מ'. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה להשתתף כי אין לי אופניים כל כך מתאימות. שכחתי לציין כי אני מודע לזה שאני עושה יחסית הרבה כושר ושזה יכול לפגוע בי לכן האם יש דרך טובה להתאמן פחות או יותר באותה כמות שאני מתאמן רק בתבנית אחרת? מצטער שכתבתי כל כך הרבה ואני אודה לך מאוד אם תענה לי. מיוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים

הוספת תגובה

• קבוצת טריאתלון לנוער בצפון

ברק צור
    19/08/2008

הי יוני,
    הייתי בודק דרך איגוד הטריאתלון היכן יש קבוצת ילדים ונוער בסביבה שלך בצפון. יש המון יתרונות לאימון בקבוצה, יש מי שיסחוב אותך, יש לך את מי להוביל.
    אני כמעט משוכנע שבטבעון או ברמת ישי יש קבוצה ובטוח שגם בחיפה, לגבי הקריות לא סגור
    בהצלחה, נתראה בקיסריה...
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה