מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברק תסתכל שנייה על זהגיא...22/08/2008
מה אתה חושב על התוכנית הזאתי. אין בה תוכנית תזונה, אבל יש בה תוכנית אימון שנראה לי תעזור לי אני צריך לדעת מה אתה חושב , הנה זה יהיה סדר היום שלי שיתחילו הלימודים: קם ב - 7:30 אוכל איזה חביתה עם 2 ביצים + 2 לחם + קורנפלקס עם חלב. הולך לבצפר אמא תכין איזה 3 סנדוויצים עם טונה ומיונז או עם סלמי עם מרגרינה. שאני חוזר מבצפר אוכל ארוחה של אמא. הולך לשחות באיזה 15:00 ככה. אחרי זה חוזר אוכל ארוחה קלה + פרי. מתחיל את האימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]סט 1 של 22 שכיבות סמיכה רחב : סט 1 של 22 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 6 עליות מתח רגיל : סט 1 של 14 עליות מתח יד אחת גברים ,יד אחת נשים: סט 1 של 14 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . כל יום עולה בעליית מתח אחת,שכיבת סמיכה אחת,כפיפת בטן אחת. ככה שהסטים שאתה רואה שמה למעלה כל סגנון של שכיבת סמיכה עולה באחד כל יום וכל סגנון של עליית מתח עולה באחד כל יום,וכל כפיפת עולים באחד כל יום שעובר. אחר שאני מסיים עוד ארוחה בינונית. אחרי זה בערב ארוחה ערב גדולה. ולפני שינה קורנפלקס עם חלב. תגיד לי אם זה טוב בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפי דעתי
יוני22/08/2008קודם כל עדיף לך לשמור את החביתה לאחרי האימון כדי שהחלבונים יבנו את השריר יותר טוב. בכל מיקרה אם אתה מתכנן לבצע את התוכנית הזאת כל יום עדיף שתנסה כל יום לעבוד על שריר אחר כדי לתת לשריר שעבדת עליו אתמול יוכל להתפתח מאשר לפתח לו סיבולת. כמובן שאתה יכול להוסיף עוד תרגילי בטן ולא רק כפיפות בטן מכיוון שרק תרגיל אחד לבטן לא יוכל לחזק את הבטן בצורה משמעותית אז אם אתה מחפש תרגילים נוספים לבטן אז תבקש ואני אשלח לך קישורים. אם אתה כבר שוחה עדיף שתנסה לשחות במשך שעה- שעה וחצי. והכי חשוב אסור להעמיס על הגוף יותר מדי פעילות גופנית!!!!!!! בהצלחה בתוכנית אימונים. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון + תזונה
ברק צור22/08/2008הי גיא,
לגבי תפריט המזון, איני דיאטן ואני נזהר מאוד מלהגיב בנושאי אוכל. בתחושה שלי יש אולי אפילו יותר מדיי ארוחות. אחרי ארוחת הבוקר, האם אתה באמת רעב לקורנפלקס ? כנ"ל בלילה.
שווה שדיאטן/נית ספורט יחוו דעתם על תפריט זה.
לגבי תוכנית האימון, הייתי שמח לראות אותך עושה יותר פעילות אירובית / משחקית.
ראיתי שאתה שוחה, נהדר. מה עם אופנים, מה עם קצת ריצה, משחקי כדור ?
עד לגיל 18-20 , גם כך לבנים קשה למצות את פוטנציאל פיתוח הכוח שלהם. מצד שני זה דווקא הגיל שקובעים את פוטנציאל המהירות, זריזות, קואורדינציה.
חכה קצת עם כל הסטים התבניתיים לגיל יותר מאוחר, זו דעתי.
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)